Volontiranje

Volontiraj u Zagrebu

Udruženje za prevenciju ovisnosti NARKO-NE u okviru Evropskih snaga solidarnosti traži dva volontera/volonterke između 18 i 30 godina za volonterski angažman u trajanju od dva mjeseca u Zagrebu, Hrvatska.

Organizacija/ustanova: Centar za odgoj i obrazovanje Slave Raškaj Zagreb. Centar se više od 140 godina bavi odgojem, obrazovanjem i rehabilitacijom djece i mladih s komunikacijskim teškoćama.

Projekt: Unstoppable

Trajanje projekta: dva mjeseca (početak volontiranja je od 10. 5.), s mogućnošću produženja do 3 mjeseca, ali s ljetnom pauzom u periodu 15. 7. – 20. 8. zbog školskih praznika.

Obaveze volontera/volonterke: podrška učenicima/učenicama s komunikacijskim teškoćama u psihosocijalnom programu (učenje, slobodno vrijeme, kreativne aktivnosti, sport…).

Smještaj je osiguran u lijepo uređenom stanu u centru grada, koji se dijeli sa još jednim volonterom/volonterkom. Pokriveni su putni troškovi i džeparac, a ručak je osiguran u Centru. Volonteri/volonterke će imati osiguranu superviziju i mentorstvo.

Svi zainteresirani volonteri/volonterke mogu poslati CV i motivaciono pismo na mail azra.halilovic@prevencija.ba do 5. 5. 2024.

Nakon prijave slijedi intervju sa zainteresiranim kandidatima/kandidatkinjama.

Volontiraj u Zagrebu!

Preuzeto sa: mreza-mira.net