DogađajiIzdvajamo

[MEETUP] Verbalne i neverbalne prezentacijske vještine

Rolify i BHAAAS te pozivaju da prisustvuješ meetupu na temu verbalnih i neverbalnih prezentacijskih vještina, koji će voditi renomirana stručnjakinja iz oblasti marketinga, profesorica Melika Husić-Mehmedović.

Datum: 24.4.2024

Vrijeme: Od 17:00 do 18:30

Lokacija: Mozaik startup studio, Maršala Tita 54/II (uživo opcija) ili Online preko Zoom platforme (link će ti biti poslan na mail nakon uspješno završene registracije) 

U svijetu efikasne komunikacije, umijeće kombinovanja verbalnih i neverbalnih vještina prezentacije ključno je za ostavljanje trajnog utiska. Ove vještine su temeljni elementi koji omogućavaju duboku povezanost između govornika i njegove publike, omogućavajući da se poruke prenesu ne samo jasno, već i uvjerljivo te sa zanimljivom dinamikom. Bilo da se radi o navigaciji kroz poslovni pitch, vođenju timskog sastanka ili zadržavanju pažnje publike na konferenciji, vladanje govornim jezikom i nesvjesnim signalima može znatno poboljšati efikasnost vaše komunikacije.

Profesorica Melika Husić-Mehmedović je doktorirala na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, specijalizujući se za “Životni stil i luksuznu potrošnju.” Također je stekla MBA na Univerzitetu u Zagrebu. Njena istraživačka interesovanja obuhvataju luksuznu potrošnju, brendiranje luksuza i neuromarketing, a objavila je radove u prestižnim međunarodnim časopisima i učestvovala na više od 30 međunarodnih konferencija. Kroz bogato profesionalno iskustvo, uključujući i ulogu PR menadžera, doprinijela je razvoju edukativnih programa i seminara za unaprjeđenje nastavnih vještina.

Ovaj meetup je neprocjenjiva prilika za studente, profesionalce, poduzetnike i svakoga ko je željan da poboljša svoje vještine prezentacije. Bilo da tek započinješ sa javnim nastupima ili težiš da poboljšaš svoje postojeće vještine, ovaj događaj je prilagođen da te inspiriše i vodi ka postizanju izvrsnosti u prezentaciji.

S toga se prijavi odmah preko PRIJAVNE FORME. Meetup je besplatan, ali je broj mjesta u Mozaik startup studiju ograničen. Ako preferiraš online sudjelovanje, link za pristup će ti biti poslan na e-mail odmah nakon što se uspješno registriraš.

Iskoristi ovu priliku ne samo da naučiš o snazi verbalne i neverbalne komunikacije, već i da aktivno radiš na usavršavanju ovih ključnih vještina za profesionalni i lični razvoj.

Preuzeto sa: Rolify