DogađajiIzdvajamo

Alfa Trail predstavlja: 5. Suturlija Trail 2024 – Banja Luka Oasis

Uživajte u proljetnoj radosti trčanja kroz očaravajuće prirodne ljepote Banjaluke!

S ponosom najavljujemo peto izdanje Suturlija Traila, koje će se održati 21. aprila 2024. godine, u organizaciji Atletskog kluba “Alfa”. Ovaj događaj dovodi sve ljubitelje trčanja u srce prirode, na staze koje su pažljivo odabrane kako bi zadovoljile apsolutne početnike i iskusne sportaše podjednako.

Detalji događaja:

Dužina staze: 10 km
Okupljanje: Planinarski dom “Šibovi” u 9:30h
Start trke: Planinarski dom “Šibovi” u 10:00h
Cilj: Planinarski dom “Šibovi”
Lokacija: Suturlija – Šibovi
Okrepne stanice: 2 (na 10 km staze)
Broj učesnika: Ograničen

Ove lagane staze pružaju idealnu priliku za povezivanje s prirodom i uživanje u proljetnoj radosti trčanja. Nakon zimske pauze, ovo je savršen način da se vratite u aktivnosti na otvorenom i osjetite ritam trčanja u harmoniji s ljepotom rječice Suturlije.

Prijava: https://docs.google.com/forms/d/1wwJ7tZKlGV3fAdLOam8IscHRMZ5m3-kX2p7XkzLQvp8/edit

Dragi trkači i trkačice,

Vaša nevjerojatna predanost trčanju doprinosi ljepoti našeg grada svakog dana. Zahvaljujemo vam se na inspiraciji koju donosite zajednici i na širenju kulture zdravog života u našem gradu i šire. Nastavite svoje trkačko putovanje, postavljajte ciljeve i budite inspiracija drugima.

Vaši prijatelji s Alfa Traila srdačno vas pozivaju na 5. Suturlija Trail 2024, poznat i kao Banja Luka Oasis. Očekujemo vas na stazi, gdje ćemo zajedno uživati u proljetnoj radosti trčanja!

Alfa Trail predstavlja: 5. Suturlija Trail 2024 - Banja Luka Oasis

Izvor: Saopštenje