IzdvajamoTakmičenja

Young Lions BiH: Neka vas kreativnost vodi ka uspjehu

Ako ste mladi kreativac koji želi biti prepoznatljiv u marketinškoj industriji, Young Lions BiH takmičenje idealna je prilika da pokažete svoje talente i vještine u tri ključne kategorije: PR, Digital i Dizajn.

Na ovom prestižnom natjecanju, mladi entuzijasti koji se bave digitalom, dizajnom ili odnosima s javnošću, bilo u agenciji ili kao freelanceri imaju samo 24 sata da izraze svoju kreativnost te predstave svoje jedinstvene ideje i originalna komunikacijska rješenja na zadate izazove.

Ovogodišnje, sedmo po redu Young Lions BiH takmičenje održat će se 26. aprila u Sarajevu, a prijave za timove od dvije osobe do 30 godina starosti otvorene su do 24. aprila 2024. godine putem web stranice.

Pobjednički tim predstavljat će Bosnu i Hercegovinu na oficijelnom Young Lions takmičenju koje će se održati 17. – 21. juna 2024. godine u Cannesu, uz pokrivene troškove avionskog prijevoza, smještaja i kotizacije. Bez dileme, to je za nacionalne pobjednike idealna šansa da svoje kreativne sposobnosti pokažu i van granica svoje zemlje te postanu prepoznati i na globalnoj sceni.

Inače, Young Lions BiH takmičenje odvija se u okviru Internacionalnog Cannes Young Lions Competition, pod pokroviteljstvom Branding konferencije, a u organizaciji agencije Via Media.

“Od samog početka, Young Lions BiH takmičenje podstiče mlade da teže visokoj kreativnosti što je svakako značajno za budući razvoj advertajzing industrije u Bosni i Hercegovini. Ključni cilj je da se okupe mladi kreativci koji su spremni istaknuti svoje oštroumne ideje i stvaralačke sposobnosti te ih pozivamo na lavovsku borbu na takmičenju koje im sasvim sigurno može donijeti lični ali i karijerni napredak”, izjavio je Haris Mujanović, CEO agencije Via Media.

Dakle, ukoliko ste dovoljno hrabri i ambiciozni te želite pomjeriti granice svoje kreativnosti, ne oklijevajte pokazati svoje lavlje srce na Young Lions BiH takmičenju. Neka vas kreativnost vodi ka uspjehu, poručuju organizatori.

Izvor: Saopštenje