Događaji

Vojko V i Mile Kekin ovog vikenda u Klubu studenata Banjaluka

Vikend pred nama donosi sjajne svirke i odličan program u banjalučkom Klubu studenata (KSB).

U petak 16. februara, publiku će zabavljati Vojko V, kojem će ovo biti i prvi nastup u KSB-u. Vojko V skraćeno od Vojko Vrućina, splitski je reper, tekstopisac i producent. Muzikom se ozbiljnije bavi još od 2005. godine, prvo u Dječacima i Kiši metaka, da bi 2018. izdao prvi solo album ‘Vojko’. Pet godina kasnije došao je na red i drugi album pod nazivom “Dvojko” sa kojim je zavladao regionalnom muzičkom scenom. Iza njega su stotine koncerata po cijeloj regiji, veliki broj fanova, te milionski pregledi na youtubu.

U subotu 17. februara očekuje nas prvi samostalni nastup Mile Kekina u Klubu studenata Banjaluka. Mile Kekin napisao je tokom karijere muziku i tekst za stotinu pjesama ali i dalje traži “prave riječi da mu budu mačeta s kojojm će sjeći sve što ga smeta” kao što kaže u hitu Soundtrack za život, pjesmi po kojoj je nazvao ovogodišnju turneju. “Želja mi je ove godine publici ponuditi svoj trenutni Soundtrack za život i za svaki koncert pripremiti različiti repertoar koji će naravno pored mog zadnjeg albuma Nježno đonom uključivati pjesme koje sam napisao za Hladno pivo. A kako je toga previše da stanu u jedno veče, rekoh sebi, hajde da ove godine ne odsviram dva ista koncerta. U sklopu turneje Soundtrack za život izlazi i live album, gdje može svatko vidjeti kako to zvuči uživo, bez efekata, fotošopa, umjetnih aroma i pojačivača okusa. Veselim se putovanjima, benzinskim pumpama, zezanju u kombiju, koncertima i naravno- vama dragi ljudi moji”, kaže Mile za kraj.

Ulaznice za oba koncerta u prodaji su po cijenama od 20,00 KM za koncert Vojka V i 15,00 KM za koncert Mile Kekina. Kupovina ulaznica moguća je, putem prodajnog servisa www.gigstix.ba – online, kao i na njihovim prodajnim mjestima širom BiH. Takođe, ulaznice se mogu kupiti i u KSB-u.

Obe svirke počinju u 21:00, a vrata KSB-a biće otvorena od 19:00. Ulaznice za oba nastupa moći će se kupiti i na ulazu u KSB pred početak nastupa, s tim da će na dane koncerata ulaznice biti 25,00 KM za koncert Vojka V, odnosno 20,00 KM za nastup Mile Kekina.

Izvor: Saopštenje