Edukacija

UX/UI i frontend development kurs na Tehnološkom fakultetu u Banjaluci

Informacije o kursu iz UX/UI i kurs iz frontend programiranja (HTML, CSS i Javascript) koji će biti održan od 04. marta na Tehnološkom fakultetu u Banjaluci.

Pozdrav svim nakon dužeg vremena neaktivnosti 🙂

Od 2020. sam držao nekoliko kurseva. Neki od njih su bili plaćeni kursevi (kurs na Tehnološkom fakultetu u Banjaluci iz 2020. godine), a neke sam dijelio i besplatno lonac zajednici (moj kurs sa Udemy). Bilo je vremena u doba korone za različite projekte sličnog tipa, pa sam bio aktivan i u lonac zajednici. Kasnije sam imao sve manje vremena, pa sam zapostavio i ljubav prema prenošenju znanja i pisanje ovdje.

Nakon dužeg vremena u saradnji sa Tehnološkom fakultetom i kolegom Borisom, odlučili smo se da napravimo nove kurseve iz oblasti UX/UI dizajna i Frontend developmenta, početnički nivo.

  • Kursevi počinju od 04. marta,
  • Trajaće 3 mjeseca,
  • Cijena za svaki kurs je 600 KM
  • Postoji mogućnost plaćanja u 4 rate

Svi zainteresovani se mogu javiti meni na 065/197-178 ili bojanjankovic.bj@gmail.com ili kolegi Borisu na 065/358-926 ili borisdosen@hotmail.com 

Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno se javite, rado ćemo odgovoriti svima 🙂

Takođe, 23. februara ćemo u Banjaluci na Tehnlološkom fakultetu održati besplatan infočas o kojem ću vas još blagovremeno obavijestiti. Na infočas ste sve dobro dobro došli, i ako niste zainteresovani za kurs. Svakako ćemo pričati o našim iskustvima, a uvijek želimo čuti i vaša, tako da ko god je u mogućnosti, dođite na druženje 🙂

Preuzeto sa: lonac.pro