Vijesti

Vojko V, M.O.R.T. i Mile Kekin u februaru nastupaju u Klubu studenata Banjaluka

Odlična koncertna sezona u banjalučkom klubu studenata nastavlja se i u 2024. godini. Već je poznat program za mjesec februar koji će biti u znaku odličnih svirki najpoznatijih regionalnih bendova i izvođača.

10. februara u Klub studenata Banjaluka stiže M.O.R.T. . Riječ je o beskompromisnom punk – blues bendu iz Sinja, žestokog zvuka i živih nastupa. Nakon duže pauze ponovo će svirati u Banjaluci pred svojom vjernom publikom koja uvijek ima pozitivne reakcije na njihove energične nastupe.

16. februara publiku će zabavljati Vojko V, kojem će ovo biti i prvi nastup u KSB-u. Vojko V skraćeno od Vojko Vrućina, splitski je reper, tekstopisac i producent. Muzikom se ozbiljnije bavi još od 2005. godine, prvo u Dječacima i Kiši metaka, da bi 2018. izdao prvi solo album ‘Vojko’. Pet godina kasnije došao je na red i drugi album pod nazivom “Dvojko” sa kojim je zavladao regionalnom muzičkom scenom. Iza njega su stotine koncerata po cijeloj regiji, veliki broj fanova, te milionski pregledi na youtubu.

U subotu 17. februara očekuje nas prvi samostalni nastup Mileta Kekina u Klubu studenata Banjaluka. Nekadašnji frontmen benda Hladno pivo, nastavio je samostalnu karijeru i na oduševljenje brojne publike aktivno nastupa u gradovima širom regije. Iza njega su dva albuma “Kuća bez krova” i “Nježno đonom” čije su numere vrlo brzo našle put do publike. U Miletovoj energiji i snažnom muzičkom izražaju uživamo zajedno 17.02. u KSB.

Ulaznice za koncerte u prodaji su od petka /22. decembra/ po cijeni od 15,00 KM po koncertu,
putem prodajnog servisa www.gigstix.ba – online, kao i na njihovim prodajnim mjestima širom BiH. Takođe, ulaznice se mogu kupiti i u KSB-u.

U 2024. godini očekuje nas još sjajnih nastupa u KSB-u. Sve informacije o programu pratite na https://www.facebook.com/okteammusic/

Izvor: Saopštenje