Edukacija

Radionica ličnog razvoja

Šta je to što razlikuje velike umove, vrsne umetnike ili uspešne preduzetnike, ljude koji su svojim idejama i rezultatima menjali svet i činili ga boljim mestom? Upravo način na koji su razvijali i oslobađali svoje ideje i potencijale! 💡
Sve ono što je oblikovalo svet koji poznajemo danas, u početku je bila samo ideja u umu čoveka koji je radio na tome da je oslobodi i razvije.

Na ovoj radionici 🎯
👉 Saznaćemo šta nas ometa da oslobodimo svoju originalnost, ideje i preduzetničke potencijale i šta treba da uradimo da bismo to izveli?
👉 Upoznaćemo se sa izazovima koji nas očekuju na tom putu i načinima kako da ih prevaziđemo.
👉 Osvestićemo kako na nas utiču ograničavajuća uverenja, okruženje i strahovi, i kako se izboriti sa njima.
👉 Otkrićemo osobine, veštine i sposobnosti koje su neophodan sastojak uspeha, kako bismo otključali i probudili naše preduzetničke potencijale!
👉 Naučićemo, kroz praktičan rad, kako da probudimo najsmelije preduzetničke ideje u nama i pretvorimo ih u kratkoročne i dugoročne ciljeve sa jasnim akcionim koracima, kao i kako ostati motivisan na tom putu.

Radionicu vodi Miloš Pešić osnivač Centra za razvoj potencijala gde se bavi edukacijama u oblasti ličnog i profesionalnog razvoja. Takođe i osnivač @fondacija1posto koja ima za cilj podršku mladim talentovanim ljudima da razviju svoje talente, ideje i projekte, kao i razvijanje svesti u društvu da svako od nas može da promeni sebe i svet oko sebe i tako svi zajedno učinimo ovo društvo naprednijim i kvalitetnijim.

𝗣𝗥𝗜𝗝𝗔𝗩𝗔 𝗽𝘂𝘁𝗲𝗺 𝗿𝗲𝗴𝗶𝘀𝘁𝗿𝗮𝗰𝗶𝗼𝗻𝗲 𝗳𝗼𝗿𝗺𝗲 𝗟𝗜𝗡𝗞 https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdrxSGqdWg60ovQvVJtouAQQTX24H6MiNhqg499eewZ8RWd-A/viewform

Učešće u online programu se ne naplaćuje

Projekat „Poboljšanje ekonomske perspektive mladih iz osetljivih grupa “ sprovodi Novosadski edukativni centar u partnerstvu sa Institutom za medijaciju, pregovaranje i javne politike.

Inicijativa je deo @reload_westernbalkans Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu 2 (ReLOaD2) koji finansira Evropska unija (@eusrbija ), a sprovodi Program Ujedinjenih nacija za razvoj @undp_serbia

Preuzeto sa: Instagram @nec.rs