Edukacija

Kako izabrati odgovarajuću karijeru

Kako izabrati karijeru koja najbolje odgovara VAŠOJ ličnosti?

💡 Kako uskladiti vaše snove, ciljeve i strasti sa profesionalnim putem koji ćete izabrati?

🔍 U ovoj online radionici razgovaramo o ključnim aspektima za izbor prave karijere. Razgovaramo o važnosti razumevanja strukture vaše ličnosti i motivacije kako biste doneli najbolju odluku za vašu profesionalnu budućnost.

✨ Saznajte:

Kako da prepoznate svoje karijerne ciljeve?

Kako vaša ličnost utiče na izbor karijere?

Koji su koraci ka pronalaženju posla koji vas ispunjava?

👉 Radionicu vodi Miloš Pešić osnivač “Centra za razvoj potencijala” i @fondacija1posto

Duboko veruje da svaka osoba poseduje autentične potencijale i da treba i da ih ostvari. Zbog toga je pokrenuo Centar za razvoj potencijala u okviru kojeg se bavi koučingom i edukacijama u oblasti ličnog i profesionalnog razvoja i kroz ove edukacije ima za cilj da pruži podršku, motivaciju i pomoć ljudima u ličnom i profesionalnom razvoju i na putu razvoja njihovih potencijala. 

𝗣𝗥𝗜𝗝𝗔𝗩𝗔 𝗽𝘂𝘁𝗲𝗺 𝗿𝗲𝗴𝗶𝘀𝘁𝗿𝗮𝗰𝗶𝗼𝗻𝗲 𝗳𝗼𝗿𝗺𝗲 𝗟𝗜𝗡𝗞 https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdrxSGqdWg60ovQvVJtouAQQTX24H6MiNhqg499eewZ8RWd-A/viewform

Učešće u online programu se ne naplaćuje

Projekat „Poboljšanje ekonomske perspektive mladih iz osetljivih grupa “ sprovodi Novosadski edukativni centar u partnerstvu sa Institutom za medijaciju, pregovaranje i javne politike.

Inicijativa je deo @reload_westernbalkans Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu 2 (ReLOaD2) koji finansira Evropska unija (@eusrbija ), a sprovodi Program Ujedinjenih nacija za razvoj @undp_serbia

Preuzeto sa: nec.rs