EdukacijaIzdvajamo

Online radionica “Razgovor za posao”

Pozivamo vas na ekskluzivnu online radionicu “Razgovor za posao”, gde ćete otkriti ključne strategije i savete u procesu zapošljavanja. ✨

👉 Na ovoj radionici možete očekivati:

1️⃣ CV i Motivaciono pismo:
Proučićemo kako struktuirati vaš CV, koje informacije je bitno uključiti, a šta treba izbegavati.

2️⃣ Intervju:
Naučite kako da se istaknete svojim odgovorima, ponašanjem i pristupom. Razgovaraćemo o bitnim aspektima intervju procesa i kako se pripremiti da ostavite najbolji mogući utisak.

3️⃣ Pitanja i odgovori na Intervjuu:
Pored saveta, organizovaćemo i Role Play sesije gde ćete imati priliku da prođete kroz simulaciju intervjua. To će vam pomoći da praktično primenite naučeno i da se pripremite za realne situacije tokom stvarnih intervjua.

📆 Datum: 22.02.2024.
⏰ Vreme: 19:00

Radionicu vodi @aleksandraa_babic  stručna saradnica, Master psihološkinja, skoro četiri godine se bavi primenjivanjem psihologije u poslovnom okruženju. Trenutno je zaposlena u kompaniji CAKE.com na poziciji Human Resources Generalist, fokusirana na oblast  Employee experience-a. Osmišljavanje i sprovođenje kompletnog onboarding procesa, retention sastanaka, realizacija radionica za razvija soft skills-a, samo su neke od aktivnosti koje sprovodi i kroz koje se neguje i promoviše organizaciona kultura. 

Registrujte se danas i napravite prvi korak ka uspehu u vašoj karijeri. Ne propustite priliku da unapredite svoje veštine i steknete znanje koje će vam biti od neprocenjive vrednosti u budućim razgovorima za posao.

👉 Prijava link https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdrxSGqdWg60ovQvVJtouAQQTX24H6MiNhqg499eewZ8RWd-A/viewform
𝙐č𝙚šć𝙚 𝙪 𝙤𝙣𝙡𝙞𝙣𝙚 𝙥𝙧𝙤𝙜𝙧𝙖𝙢𝙪 𝙨𝙚 𝙣𝙚 𝙣𝙖𝙥𝙡𝙖ć𝙪𝙟𝙚.

Projekat „Poboljšanje ekonomske perspektive mladih iz osetljivih grupa “ sprovodi Novosadski edukativni centar u partnerstvu sa Institutom za medijaciju, pregovaranje i javne politike. Inicijativa je deo @reload_westernbalkans Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu 2 (ReLOaD2) koji finansira Evropska unija (@eusrbija ), a sprovodi Program Ujedinjenih nacija za razvoj (@undp_serbia )

Preuzeto sa: Instagram @nec.rs