Vijesti

Grad obezbijedio besplatan prevoz na manifestaciju „Dani zime na Kozari“

Grad Banja Luka će i ove godine organizovati besplatan prevoz za sugrađane na privredno-turističku manifestaciju „Dani zime na Kozari“, koja će biti održana na Mrakovici u nedjelju, 4. februara.

Polazak autobusa predviđen je sa stajališta ispred Galerije (Muzej savremene umjetnosti Republike Srpske) u nedjelju, 4. februara u 9.00 časova, dok je polazak sa Mrakovice planiran istog dana u 16.00 časova.

Zainteresovani sugrađani za prevoz potrebno je da se prijave putem kontakt telefona: 051/244-425 i to u periodu od 9.00 do 15.00 časova.

Naime, prvog dana manifestacije u subotu 3. februara, planiran je zimski omladinski marš „Dani zime na Kozari“ u organizaciji Planinarskog kluba „Albatros“ kao i ski-kup „Dani zime na Kozari“ u organizaciji Planinarsko-skijaškog društva „Ljubijski rudar“.

Drugog dana manifestacije, 45. februara planiran je centralni događaj koji se sastoji od sportskog takmičenja gradova i opština u zimskim igrama, gastro-takmičenja turističko-ugostiteljskih škola, izviđačkih odreda, planinarskih društava i lovačkih udruženja u pripremanju kotlića, te bogat kulturno-zabavni program.

Prijave za besplatan prevoz počinju u srijedu, 31. januara a broj mjesta je ograničen.

Preuzeto sa: Grad Banja Luka