Edukacija

Prijavite se za besplatan seminar„Abeceda prodajnih šampiona”

Prodaja je neizostavni dio naše svakodnevnice, bez obzira na to kojim poslom se bavimo ili gdje se nalazimo. Njena prisutnost osjeti se u svakom poslovnom sastanku i razgovoru. Prodaja je uvijek tu i igra jednu od ključnih uloga u našem životu. Ako se pitate kako uspješno ići kroz dinamičan svijet prodaje i kako prepoznati prilike, privući pažnju potencijalnih kupaca i ostvariti uspješne transakcije, besplatan seminar „Abeceda prodajnih šampiona” je pravo rješenje za vas. Ovaj događaj je osmišljen upravo kako biste usvojili temeljna znanja i sofisticirane vještine koje će vam pomoći da istaknete svoj poslovni entuzijazam, poboljšate verbalnu i neverbalnu komunikaciju, postavljate adekvatna pitanja i ostvarite zavidne rezultate u svijetu prodaje.

Ne propustite idealnu priliku koju vam nudi BusinessAcademy da uz savjete iskusnog mentora Zlatana Halilbegovića pronađete inspiraciju da zauvijek transformišete svoju karijeru! Kroz praktične primjere, interaktivne diskusije i individualne savjete razvijte vještine koje su ključne za efikasnu komunikaciju, uspješno pregovaranje, prepoznavanje i iskorištavanje pravih prilika, te izgradnju dugoročnih odnosa sa klijentima.

Pridružite nam se u subotu, 20. januara, na BusinessAcademy u Sarajevu i iskoristite priliku da steknete praktične vještine koje će vam pomoći da postanete prodajni šampion. Sa dobitnicima će biti kontaktirano putem telefona radi potvrde rezervacije mjesta za praćenje seminara uživo. Za sve one koji ne budu u mogućnosti da prate ovaj specijalni događaj uživo biće organizovan live stream.

Broj mjesta je strogo ograničen. Zato požurite, prijavite se, osigurajte svoje mjesto na vrijeme i otvorite vrata ka novim mogućnostima u svom profesionalnom razvoju!

Prijavite se!

GDJE?

BussinessAcademy (Zmaja od Bosne 16, Kubus D)

KADA?

Subota, 20. januar, 10 časova

ŠTA?

Seminar „Abeceda prodajnih šampiona”

KAKO?

Prijavite se za besplatno učešće u učionici ili online

KO?

Zlatan Halilbegović

ŠTA ĆETE SAZNATI?

Pruža vam se jedinstvena prilika da se upustite u svijet proaktivnog i uspješnog pristupa prodaji. Besplatan seminar „Abeceda prodajnih šampiona” ima jasan fokus – da vas podstakne da se suočite sa izazovima, prevaziđete ograničenja i postignete izvanredne rezultate u svojoj prodajnoj karijeri.

Učestvovanjem na ovom seminaru ne samo da ćete steći dragocjeno znanje, naučiti o tehnikama i strategijama za uspjeh u prodaji već ćete i:

 • dobiti konkretne alate za unaprijeđenje svakodnevnih prodajnih aktivnosti;
 • naučiti kako da generišete veći broj leadova;
 • savladati taktike pregovaranja i zaključivanja prodaje;
 • otkriti kako da postavite sebi izazove koji će vas gurati ka napretku;
 • razviti emocionalnu inteligenciju koja će vas izdvojiti iz mase;
 • stvoriti sveobuhvatan set vještina koji će vas postaviti kao prodajnog šampiona u izabranoj oblasti;
 • naučiti da budete autentični prodavac koji gradi povjerenje svojih klijenata.

Pridružite nam se da zajedno poboljšamo vašu prodajnu karijeru!

ŠTA DOBIJATE?

Cilj ovog besplatnog seminara je da vam pruži ključne uvide u prodajne tehnike i navike koje prave razliku između prosječnog i vrhunskog prodavača. Na ovom interaktivnom i inspirativnom seminaru istražićemo svijet sitnica koje su veoma važne za postizanje odličnih rezultata u prodaji. Imat ćete i priliku da:

 • se upoznate sa metodama za postizanje izuzetnih rezultata;
 • naučite kako da primijenite proaktivni pristup u izazovima, prepoznajući ih kao prilike za lični i profesionalni rast;
 • se umrežite s vrhunskim profesionalcima iz branše i podijelite iskustava sa kolegama prodavačima, što će proširiti vaš horizont i pružiti vam podršku u profesionalnom razvoju;
 • saznate kako da uspostavite dugoročni uspjeh u poslovnom svijetu.

Ne propustite ovaj potpuno besplatan seminar koji organizuje savremena poslovna škola BusinessAcademy, gdje ćete se uvjeriti da uz prave poslovne stručnjake i provjerene strategije i vi možete doći do ostvarenja svog punog potencijala. Za sve ambiciozne učesnike koji žele ostvariti jednu od najtraženijih i veoma profitabilnih karijera modernog poslovnog doba idealna opcija je jednogodišnji program Prodaja i menadžment prodaje na BusinessAcademy!

Više o predavaču

Zlatan Halilbegović

Zlatan Halilbegović je prodajni trener, čija je uža specijalnost direktna prodaja. Jedan je od najiskusnijih i najuspješnijih prodavača životnog osiguranja u BiH. Pored vlastitog prodajnog iskustva, dvije godine je bio i voditelj regionalnog tima u GRAWE osiguranju u BiH. Za to vrijeme tim je ostvario rast prodaje životnih osiguranja od čak 51%.

Nakon 10 godina uspješne korporativne karijere, osnovao je vlastitu kompaniju za trening, coaching i konsalting. Dvije godine zaredom je bio gost predavač na jednom od najvećih prodajnih summita u regionu (Executive Sales Adria Summit – Hrvatska, 2022 i 2023), te govornik na prvoj konferenciji o personalnom i profesionalnom razvoju održanoj u BiH – „PIT Rasti 2023”.

Osim prodajom, Zlatan se aktivno i pasionirano bavi i ličnim razvojem. Licencirani je profesionalni Life Coach na američkom CLCI institutu (jedan od top 5 svjetskih instituta za Life Coaching, ICF akreditovan) i autor knjige „Vidimo se na cilju!”, koja govori o ličnom rastu i razvoju, i koja je za nepunih godinu dana rasprodata u preko dvadeset različitih zemlja svijeta. Također, organizator je i prvog sveobuhvatnog retreata o ličnom razvoju u BiH „Vrijeme je za mene”. Diplomirani je ekonomista i magistar menadžmenta u sportu. Bivši je profesionalni sportista (košarkaš), te vlasnik jednog od najpraćenijih LinkedIn profila u regionu sa preko 30.000 pratilaca.

NE PROPUSTITE PRILIKU DA POBOLJŠATE SVOJU PRODAJNU KARIJERU NA BESPLATNOM SEMINARU BUSINESSACADEMY!

VIše informacija na: www.biznis-akademija.com