IzdvajamoSrednjoškolci

ASU BiH: Otvoren poziv za nove koordinatore/ice i PR menadžere/ke lokalnih timova!

Dragi srednjoškolci i srednjoškolke,

Uzbuđujući trenutci dolaze s početkom nove godine, pružajući nam priliku za osvježenje i promjene. Unutar Asocijacije, predstoji nešto posebno što će vam omogućiti da budete pokretači pozitivnih transformacija.

Ove godine, pozivamo vas da preuzmete uloge koordinatora/ice, te PR menadžera/ke u vašim lokalnim zajednicama. Ova prilika otvara vrata novim liderima, jer oni koji su stupili na funkciju prije 25. oktobra/listopada 2023. godine će nažalost,  biti smijenjeni. Ovaj inovativni pristup omogućuje punu posvećenost vođa lokalnih timova, a istovremeno pruža šansu novim srednjoškolcima da se afirmiraju na ovim ključnim pozicijama.

Pozivamo sve odgovorne srednjoškolce/ke, spremne da zastupaju interese srednjoškolaca/ki u svojim zajednicama, da iskoriste ovu jedinstvenu priliku. Prijave za nove koordinatore/ice i PR menadžere/ke otvorene su od 7. do 11. januara (23:59). Nakon toga, slijedi proces glasanja u vašim lokalnim zajednicama, a proglašenje novih koordinatora/ica & PR menadžera/ki bit će objavljeno na našoj web stranici 15. januara.

Pridruži se uspješnim mladim liderima koji već mijenjaju perspektive i položaj srednjoškolaca/ki u Bosni i Hercegovini. Možda si upravo ti sljedeća osoba koja će oblikovati budućnost i donositi pozitivne promjene za sve srednjoškolce!

Aplikaciju za nove koordinatore/ice i PR menadžere/ice možete pronaći ovdje!

Upravni odbor Asocijacije srednjoškolaca, želi vam puno sreće!

Nemojte ostati tihi!

Preuzeto sa: ASU BiH