EdukacijaIzdvajamo

Poziv za učešće u obuci “Influencer marketing za mlade preduzetnice”

Inovacioni centar Banja Luka poziva sve zainteresovane mlade preduzetnice (starosne dobi 18-45 godina) koje upravljaju preduzećima koja nisu na tržištu duže od 5 godina da se prijave za učešće na obukama koje se organizuju u okviru projekta ZNANJEM DO VIŠIH POSLOVNIH CILJEVA #Go4NextBusinessLevel.

Obuka je namijenjena preduzetnicama koje proizvode jedinstveni sadržaj i/ili rade u okviru neke tržišne niše, a koji mogu postati viralni i regionalni korištenjem internetskih marketinških alata za promociju i prodaju. Kroz teme koje su obuhvaćene obukom, učesnice će biti u mogućnosti da razumiju principe digitalnog marketinga sa posebnim fokusom na osnovni koncept i razumijevanje Influencer marketinga, te će imati priliku steći znanja i vještine koje su ključne za efikasno upravljanje društvenim mrežama, te kreiranje vlastitog originalnog sadržaja kao okosnice Influencer kampanje koju će provoditi za svoj mali biznis i svoje proizvode.

Po završetku obuke, preduzetnice će razviti širok spektar znanja i vještina koje su neophodne za  razumijevanje osnovnih principa funkcionisanja društvenih mreža, definisanje prioriteta, ciljeva i izrade influencer marketing strategije.

Savladavanjem navedenih oblasti, polaznice će ojačati vlastite kapacitete i biće osposobljene kako da: naprave uspješnu kampanju, povećaju nivo prodaje i podignu ukupnu prepoznatljivost sopstvenog proizvoda i/ili usluge u cilju uspostavljanja i izgradnje sopstvenog brenda na tržištu.

Termin održavanja obuke: 17-19.01.2024. od 10:00 do 16:00 časova (okvirna satnica, definitivna satnica obuka će biti usaglašena sa prijavljenim učesnicama) u prostorijama Inovacionog centra Banja Luka, Mladena Stojanovića 4, Banja Luka.

Način prijave: više informacija o sadržaju i programu obuke kao i prijavu za učešće možete naći na linku:

Kriterij za odabir polaznica:

  • Da imaju između 18 i 45 godina,
  • Da imaju registrovanu firmu koja nije na tržištu duže od 5 godina.

Dodatne informacije:

  • Obuka se sastoji od teoretskog i praktičnog rada, uz stalno praćenje individualnog napretka polaznika/ca kroz samostalne zadatke i radove tokom trajanja obuke.
  • Organizatori obuke će osigurati kompletan materijal za rad za polaznike/ce obuka.

Prijave možete izvršiti klikom na link: https://forms.gle/KFs92dsztPa6Cjsz9

OVAJ POZIV OSTAJE OTVOREN NAJKASNIJE DO 10. JANUARA DO 15.00 časova.

Projekat ZNANJEM DO VIŠIH POSLOVNIH CILJEVA #Go4NextBusinessLevel je podržan u okviru projekta “Boljom upravom do bržeg ekonomskog rasta” (EGG 2), kojeg finansira Vlada Kraljevine Norveške, a provodi Razvojni program Ujedinjenih nacija u Bosni i Hercegovini (UNDP u BiH).

Poziv za učešće u obuci "Influencer marketing za mlade preduzetnice"

Preuzeto sa: ICBL