EdukacijaIzdvajamo

Online edukacija “Self Care/Briga o sebi”

Pozivamo te na online edukaciju pod nazivom “Self Care/Briga o sebi”!

📅 Datum: 21.12.

🕕 Vrijeme: 18:30 – 20:00 h

📍 Lokacija: Online

🌟 Da li svakodnevno vodiš brigu o sebi i svom mentanom zdravlju?

Koji god da je tvoj odgovor na ovo pitanje, tema ove edukacije je korisna svima i sigurni smo da možeš naučiti nove korisne stvari.

💆‍♀️Briga o sebi i svom mentalnom zdravlju odnosi se na emocionalnu, psihološku i socijalnu dobrobit svake individue. Briga o sebi je vrsta rutine koja nam pomaže da se dobro osjećamo i da se prema stresnim situacijama postavimo na zdrav i proaktivan način. Ovakvim djelovanjem unapređujemo svoj životni standard i činimo život lakšim.

🪄Ne postoji univerzalni recept za sve osobe, ali postoje mnoge isprobane metode koje pomažu u održavanju mentalnog zdravlja. O vrstama self care-a i njegovoj važnosti će nam govoriti naša stručna edukatorica, od koje ćete, sigurni smo, naučiti puno novih znanja i pronaći nešto baš za sebe.

📅Rok za prijave je 20.12.2023. do 23:59h

📝Prijaviti se možete putem linka https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfifubzk05TImvsrH6OuVEBj_FOYptobMvgbckuZJzoWR6YhQ/viewform

⭐Ova edukacija se u potpunosti realizuje kroz volonterski angažman, kako volontera organizatora, tako i magistrice psihologije koja će voditi edukaciju.

Preuzeto sa: Instagram @plusultrayouth