Edukacija

Poziv na seminar: „Profesionalna komunikacija i komunikacijske tehnike“

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine organizira seminar na temu „Profesionalna komunikacija i komunikacijske tehnike“ koji se će se održati 19. 12. 2023. godine u Tešnju (u prostorijama TECHLAB COWORKING, ul. Krndija b.b.).

Komunikacijske tehnike predstavljaju srž uspješnog poslovanja i ključni su faktor koji oblikuje odnose sa klijentima, partnerima i kolegama. Radionice// seminari prezentiraju važnost komunikacije i njeno integrisanje u poslovno okruženje, te pokazuju primijenu efikasnih tehnika kako bi se postigli vrhunski rezultati. Motivacija i percepcija posebne su teme u razvoju efikasne poslovne komunikacije.

Seminar je namijenjen direktorima, poduzetnicima, menadžerima svih nivoa, zaposlenicima koji žele unaprijediti svoje znanje u oblasti profesionalne komunikacije sa fokusom na percepciju i motivaciju.

Kotizacija za učešće na seminaru iznosi 100,00 KM+PDV.

U cijenu kotizacije je uključeno:

• Predavanja/Edukacija (1 dan)
• Elektronske prezentacije/materijali predavača
• Certifikat Vanjskotrgovinske/Spoljnotrgovinske komore BiH
• Kafe pauza

Ukoliko ste zainteresirani za učešće na seminaru u Tešnju, prijavu je potprebno izvršiti popunjavanjem online prijavnog obrasca najkasnije do 18.12.2023. godine do 12.00 sati.

Nakon izvršene prijave, neophodne informacije za uplatu kotizacije će biti dostavljene svim prijavljenim učesnicima.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na telefon: 033/566-206 ili na mail: asim.krakovic@komorabih.ba.

Poziv

Preuzeto sa: komorabih.ba