EdukacijaIzdvajamo

Besplatna radionica: Digitalni marketing za startupe – Poboljšaj svoj biznis online

Pridruži nam se na trećoj radionici i iskoristi priliku za inspiraciju i edukaciju u svijetu digitalnog marketinga, prilagođenu mladim preduzetnicima i preduzetnicama!

Događaj

28.11.2023. 17:30 – 28.11.2023. 19:00

Online

Sarajevo

PRIJAVI SE OVDJE

🗓️ Datum: 28.11.2023

🕒 Vrijeme: 17:30 do 19:00 sati

🏢 Lokacija: Mozaik startup studio, Maršala Tita 54, II sprat, Sarajevo ili 🌐 Online opcija: Zoom link će biti dostupan nakon prijave (ako izabereš online opciju)

Nakon uspješne dvije radionice “Startup Navigator: Navigiraj prema uspjehu kroz poslovnu strategiju” i „StartUP PIONIR – Vodič za osnivanje biznisa“, Poslovna akademija Ekonomskog fakulteta u Sarajevu i lonac zajednice organiziraju novu, treću po redu radionicu, na temu digitalnog marketinga. Ova radionica je prilika da stekneš ključna znanja o digitalnom marketingu i saznaš kako iskoristiti digitalne alate za uspješno pozicioniranje svog startup biznisa. 

Predavač će biti prof.dr. Almir Peštek, redovni profesor na Katedri za marketing Ekonomskog fakulteta u Sarajevu. Polja njegove uže ekspertize su vezana za marketing, digitalni marketing i socijalne medije, te preduzetništvo i razvoj malih i srednjih preduzeća.

  • Kako digitalni marketing može pomoći startupima?
  • Zašto je važno biti online prisutan?
  • Kako koristiti online alate za promociju?
  • Koji su izazovi i mogućnosti digitalnog marketinga?

Ovo su samo neka pitanja na koje ćeš dobiti odgovor ukoliko budeš s nama dana 28.11.2023. 

📢 Radionica je besplatna ali je broj mjesta u Mozaik startup studiju ograničen, stoga se prijavi odmah preko prijavne forme na vrhu članka 👆 i osiguraj sebi priliku za učenje i povezivanje s mladim vizionarima. 

Bez obzira da li imaš osnovan startup ili tek razmišljaš o tome, pridruži nam se i saznaj kako ti digitalni marketing može biti od koristi. 

Prati lonac.pro za još sličnih radionica! 🎯 Vidimo se uskoro!

Preuzeto sa: lonac.pro

One thought on “Besplatna radionica: Digitalni marketing za startupe – Poboljšaj svoj biznis online

Comments are closed.