DogađajiIzdvajamo

CreArt konferencija

CreArt se vraća u Banjaluku!

Ovogodišnja CreArt konferencija održaće se u subotu, 25. novembra, u Vijećnici Kulturnog centra Banski dvor, sa početkom u 11 časova.

CreArt konferencija je osmišljena sa ciljem da se kroz pozitivne primjere iz oblasti kreativne industrije motivišu i edukuju prvenstveno studenti iz oblasti umjetnosti, ali i šira javnost. Konferencija će kroz niz edukativnih i inspirativnih predavanja mladim osobama ukazati na koje načine mogu da primjene svoja znanja, vještine i talente u daljem profesionalnom razvoju.

Predavači ovogodišnje konferencije su: Slobodan Trkulja, vođa sastava Balkanopolis, svjetski poznati multiinstrumentalista, kompozitor i pjevač, Zoran Galić, uspješni filmski producent i Nataša Konjević, regionalno nagrađivana ilustratorka i muralistkinja.

Drugo izdanje CreArt konferencije, pored inspirativnih predavanja, svim zainteresovanima donosi i mogućnost učešća na edukativnim radionicama koje će voditi naši predavači.

Ulaz na sve sadržaje je slobodan, ali je broj mjesta ograničen, te pozivamo sve zainteresovane da se prijave najkasnije do četvrtka, 23. novembra, putem linka https://docs.google.com/forms/u/0/d/1iqzocJXwLq_jB6NNApTf7OQIHTbSUtQs1QI3DbnCyQE/viewform?edit_requested=true

Vidimo se na drugoj CreArt konferenciji!

Preuzeto sa: Instagram @creartbl