DogađajiIzdvajamo

Teslini susreti

U organizaciji agencije Venturo u Banja Luci će 13. i 14. novembra biti održani prvi “Teslini susreti” kojima se obilježava 80 godina od smrti velikog naučnika.

➡️ Partneri manifestacije su Radio klub Nikola Tesla i Osnovna škola ” “Nikola Tesla” a generalni pokrovitelj Grad Banja Luka.

➡️ Prvi dan manifestacije biće održan 13.11. u Domu omladine a drugi 14.11. u Pozorišnoj sali Obilićevo (sala Jazavac).

➡️ U ponedjeljak 13.11. sa početkom u 19 časova prisutni će imati priliku da pogledaju animirani film “ Tesla and the lamplighter”. Poslije toga će biti održano zanimljivo predavanje na temu “Nikola Tesla i radio talasi” a kraj programa je rezervisan za izložbu učeničkih radova.

➡️ Drugog dana manifestacije, u utorak 14.11. očekuje nas premijera predstave “Tesla – prilagođavanje anđela” koja će biti izvedena u Pozorišnoj sali Obilićevo (sala Jazavac) sa početkom u 20 časova. U predstavi igraju popularni glumci Vladimir Posavec – Tušek i Momčilo Otašević a radnja prati događaje koji su se odigrali u posljednjim satima života Nikole Tesle.

✅️ Ulaz na sve programe u Domu omladine je besplatan, a zainteresovani za predstavu mogu da kupe ulaznice na biletarnici dvorane Obilićevo svakog dana od 16.00 do 20.00 časova.

DOBRODOŠLI!

Preuzeto sa: Instagram @dom.omladine.bl