Vijesti

Novogodišnji spektakl: Željko Samardžić i Lepa Brena na dočeku Nove godine u Banjoj Luci

Pripreme za novogodišnje praznike su počele, a sve sugrađane i turiste za doček Nove godine očekuje spektakl – koncerti dvije regionalne muzičke zvijezde, Željka Samardžića i Lepe Brene.

U novogodišnjoj noći 31. decembra nastupiće Željko Samardžić, dok nas prvog dana nove 2024. godine, za popularnu reprizu, očekuje veliki koncert Lepe Brene.

Sasvim sigurno, ove dvije koncertne večeri u Banju Luku privući će veliki broj turista iz zemalja okruženja, kao što je to i bio slučaj u prethodnim godinama.

Upravo namjera Grada kao organizatora i jeste da svim sugrađanima ponudi što bolji, atraktivniji i kvalitetniji program koji bi samim tim i doprinio većoj posjeti turista iz zemalja regiona, te iz inostranstva.

Pored obilježavanja Nove godine očekuju nas i sve one tradicionalne aktivnosti, poput dočeka Dječije nove godine, Nove godine u Domu omladine, proslava Badnje večeri i slično.

Zbog trenutnih radova na izgradnji hotela „Palas“ i jednosmjernog odvijanja saobraćaja u našem gradu, sve koncertne aktivnosti biće prebačene na novi trg kod sportske arene, a posebno će biti okićen i Park „Mladen Stojanović“, u okviru kojeg smo pripremili i „Zimzopark“, gdje vas takođe očekuje mnoštvo aktivnosti.

Svi detalji i najave događaja u sklopu novogodišnjih manifestacija i „Banjalučke zime“ biće objavljeni blagovremeno na sajtu Grada.

Preuzeto sa: Grad Banja Luka