EdukacijaIzdvajamo

TOP TRENING IZ PRODAJE “Praktični alati za svakog preduzetnika koji želi da zaradi više radeći manje!” – Aleš Lisac

Banja Luka, 23. novembra 2023.g., prostorije Područne privredne komore Banja Luka, Branka Ćopića br.6, od 09.00 do 12.00 časova, govoriće Aleš Lisac, preduzetnik, predavač, marketing guru koji je konsaltingom uticao je na više od 165.000 preduzetnika iz cijelog svijeta.

Iz sadržaja predavanja:

  • 7 psiholoških okidača koji pomažu da kontrolišete misli klijenata i navedete ih da kupe;
  • Kako predstaviti vaš proizvod ili uslugu?
  • Jednostavni načini za poboljšanje vaših prodajnih tekstova, čak i uz pomoć AI;
  • Kako pravilno postaviti i predstaviti cijenu da biste prodali više?
  • Jedina tri načina za povećanje prodaje,  kako ih primjeniti u vašoj organizaciji;
  • Primjeri kako dramatično možete povećati prodaju i profit;
  • Q&A, postavite konkretno pitanje, dobićete konkretan odgovor. Pitanja prihvatamo unaprijed, a Aleš će odgovore uključiti u predavanje.

O predavaču:

Kao konsultant za marketing, Aleš je radio u najmanje 100 različitih industrija. Smatra se odličnim piscem prodajnih pisama i reklama. Kompanija Lisac & Lisac https://www.lisac-lisac.si/, koju vode braća Aleš i Blaž, od osnivanja poslovala je sa 87 od stotinu najvećih slovenačkih kompanija i 44% brzorastućih slovenačkih kompanija. Aleš je spreman da sa vama podijeli bogato iskustvo. Je li on marketinški genije, guru, čarobnjak? Ne baš. Osoba koja će Vam pomoći da Vaš posao učinite profitabilnijim bez velikih ulaganja i napora. Garantovano!

Prijavu možete izvršiti putem forme: Prijavite se za obuku. Više informacija o događaju možete saznati na kontakte: Telefon: +387 51 321 930, Viber: +387 65 200 444 ili putem emaila: Info@agencijaspektar.com ili obuke@agencijaspektar.com .

Kotizacija iznosi 149 KM + PDV. U slučaju više prijava iz iste organizacije, ukupna cijena po polazniku se umanjuje za svakog sljedećeg polaznika po 10%.

Za one koji su spriječeni da dođu, omogućen je online pristup događaju. Kotizacija za online predavanje iznosi 99 KM + PDV. Prijavu možete izvršiti takođe putem forme: Prijavite se za obuku.

VIše informacija na: https://www.agencijaspektar.com/objava/428/top-trening-iz-prodaje-prakticni-alati-za-svakog-preduzetnika-koji-zeli-da-zaradi-vise-radeci-manje-ales-lisac