DogađajiIzdvajamo

GRE radionica

Save the Date: 1.11. u 16:30! 📢

Dragi studenti i budući diplomci, imamo odlične vijesti za vas! Sledećeg ponedjeljka, 1. novembra u 16:30 očekuje vas online događaj koji nikako ne smete propustiti – GRE radionica!

🤔 Šta je GRE?
GRE (Graduate Record Examination) je jedan od najvažnijih testova za upis na postdiplomske studije u inostranstvu. To je test znanja i viještina koji mjeri vašu spremnost za postdiplomske studije i pomaže univerzitetima širom svijeta da procjene vašu prihvatljivost.

🌟 Zašto je ova radionica važna?
GRE može biti ključan korak ka ostvarenju vaših akademskih ciljeva. Na ovoj radionici, ljudi iz GRE testnog centra će vam pružiti dragocene savjete i strategije kako da se pripremite za ovaj izazov. Ne samo da ćete saznati šta GRE test obuhvata, već ćete dobiti i praktične smjernice za postizanje visokih rezultata.

👉 Prijave su jednostavne! Samo pošaljite e-mail na blekic@educationusa.org, i naznačite da se prijavljujete za GRE radionicu.

Ne propustite ovu priliku da se pripremite za uspješan upis na postdiplomske studije. Vidimo se 1. novembra u 16:30 na našem online događaju!

Preuzeto sa: Instagram @amcornerbl