EdukacijaIzdvajamo

Radionica: Kako kroz fakultet?

Počela je nova akademska godina, a zajedno sa njom kreće i nova sezona predavanja u organizaciji EESTEC tima. Novu sezonu započinjemo sa predavanjem „Kako kroz fakultet?“.

Kao što i sama tema kaže „Kako kroz fakultet?“, jeste pitanje koje muči mnoge studente. Kako se izboriti sa stresom? Kako izbjeći situaciju spremanja ispita pred sam ispit? Kako savladati strah od neuspjeha i spriječiti sagorijevanje? Ukoliko želite da znate odgovore na ova i mnoga druga slična pitanja, pronaćićete ih upravo na našoj radionici.

U potrazi ovih odgovora pomoći će nam Psihološko savjetovalište za studente Univerziteta u Banjoj Luci.

Iva Patricia Davidoski i Ana Risović, administratorke koje će predstaviti rad Savjetovališta i moderirati razgovor psihoterapeuta, te psihoterapeuta i studenata. Yamen Hrekes, Radomir Topić i Andrea Pejaković, psihoterapeuti volonteri u Savjetovalištu, koji će pričati svoja iskustva i razgovarati sa studentima.

Takođe, savjete kako kroz fakultet ćemo dobiti i od profesora na Elektrotehničkom fakultetu a na bini će im svoju podršku dati nekoliko članova EESTEC tima, kao i nekoliko studenata Elektrotehničkog fakulteta.

„Kako kroz fakultet?“ održaće se 30. oktobra sa početkom u 15:15h u sali 1110 na Elektrotehničkom fakultetu u Banjoj Luci.

Broj mjesta je ograničen.

Nemojte propustiti ovu sjajnu priliku i požurite po svoje mjesto! Budimo podrška jedni drugima da zajedno pobijedimo stres!

Prijava za predavanje “Kako kroz fakultet?” – https://tr.ee/66yX02B6-2

Izvor: Saopštenje