EdukacijaIzdvajamo

Coca-Colina podrška mladima u BiH

Coca-Colina podrška mladima u BiH” je program Coca-Cola HBC B-H koji pruža mladima u Bosni i Hercegovini priliku za sticanje novih veština i znanja putem trostrukog modula: “Upravljanje vremenom,” “Mentalno zdravlje,” i “Poslovno pregovaranje,”.

Moduli ličnih i poslovnih vještina pripremljeni su u sklopu programa „Coca-Colina podrška mladima u BiH“, a namijenjeni su svim mladim osobama koje žele usvojiti dodatna znanja i vještine. Coca-Colina podrška mladima u BiH jedinstven je edukativni program kojim od 2017. godine Coca-Cola HBC B-H pomaže u osnaživanju i poboljšanju zapošljivosti mladih ljudi širom Bosne i Hercegovine.

Program se sastoji od tri modula:

  • Upravljanje vremenom
  • Mentalno zdravlje
  • Poslovno pregovaranje

Predavači su:

  • Prof. dr. Ivana Zečević
  • Nikola Kužet

Module možeš pogledati u periodu koji ti najviše odgovara, a dijelove i lekcije možeš pogledati i više puta. Preporučujemo ti da tokom modula zapisuješ najvažnije stavke.
Uradi vježbe i testove koji se nude u okviru predavanja, sigurno će ti poslužiti.

Ako odslušaš sva tri modula, na kraju možeš preuzeti i potvrdu o učešću. Potvrda se automatski generira nakon što sve videolekcije budu označene kao „completed“, te nakon klika na dugme „finish course“.

Više informacija pronađi na  OVOM  linku.

Želimo ti sretno učenje!

Preuzeto sa: hocu.ba