Studenti

„Prva velika šansa“ – prva online plaćena studentska praksa u UniCredit Bank a.d. Banja Luka

UniCredit Bank a.d. Banja Luka već četvrtu godinu zaredom pruža priliku studentima završnih godina ekonomskog, matematičkog i informatičkog usmjerenja da steknu prva radna iskustva kroz planirani program prakse u okviru međunarodne finansijske Grupe kakav je UniCredit.

„Prva velika šansa“ pored praktičnog rada u timovima, donosi i posebno iskustvo praktičnog učenja u međunarodnoj finansijskoj kompaniji koja prepoznaje potencijal i promoviše rad u inspirativnom i izazovnom okruženju, gdje se lična posvećenost i kvalitet prepoznaju i nagrađuju.

Ove godine studentska praksa „Prva velika šansa“ zbog specifičnih okolnosti u zemlji i okruženju, izazvanih uticajem Covid-19 i sve veće primjene digitalnih kanala biće organizovana online, dakle u virtuelnom okruženju uz pomoć mentorske podrške i praktičnog rada na određenim radnim zadacima. Praksa će se odvijati tokom tri mjeseca i u okviru skraćenog radnog vremena (4 časa dnevno). Ovo će biti prilika za studente da se upoznaju sa bankarskim poslovanjem, steknu nova praktična i korisna znanja i razviju nove vještine, radeći zajedno sa drugim kolegama na dodijeljenim zadacima. Pored rada na određenim zadacima, studenti će imati svakodnevne aktivnosti koje će imati edukativni i interaktivni karakter, što će im pomoći da savladaju zadatke i razumiju organizacionu klimu u Banci.

UniCredit Bank a. d. Banja Luka poziva sve zainteresovane studente da se prijave i iskoriste prednosti svoje „Prve i velike šanse“ podnošenjem prijave koja će sadržati CV i motivaciono pismo na mail: hr@unicreditgroup.ba pod nazivom „Prva velika šansa“.

Poziv za podnošenje prijava studenata ostaje otvoren do 25. oktobra 2020.