Konkursi

Foto konkurs 2023. “Rušenje barijera – Priče i glasovi žena i djevojaka sa invaliditetom”

Evropski forum osoba sa invaliditetom (EDF) raspisao je foto konkurs 2023. ”Rušenje barijera – Priče i glasovi žena i djevojaka sa invaliditetom”.

▶️EDF Photo Competition 2023 „Rušenje barijera – priče i glasovi žena i djevojaka s invaliditetom“ ima za cilj da izazove učesnike da predstave slike koje ruše stereotipe i predrasude o ženama s invaliditetom iz različitih kulturnih i/ili etničkih konteksta.

🎯Traže se slike koje prikazuju njihove svakodnevne živote, borbe i postignuća, pokrivajući širok spektar tema, uključujući rodnu i društvenu ravnopravnost u sledećim oblastima: posao, sport, zdravlje, obrazovanje, kultura, pristupačnost, aktivizam i liderstvo, porodiljstvo i lični identitet.

📌Ovo takmičenje je otvoreno za sve koji žele da doprinesu predstavljanju osnaživanja žena i devojčica sa invaliditetom širom sveta. Vaša fotografija može pojačati njihove glasove i pokazati njihove priče.

📽Uzmite kameru i snimajte. Pošaljite svoju fotografiju sada!

⏰️Rok za prijave do 15. decembra 2023. u 23:59

▶️Detaljne infomacije dostupne na sledećem link https://www.edf-feph.org/edf-photo-competition-2023-breaking-barriers-stories-and-voices-of-women-and-girls-with-disabilities/

Preuzeto sa: Instagram @udas_org