DogađajiIzdvajamo

Besplatna radionica: Kako razviti mali biznis i velike ideje putem društvenih mreža

Kako razviti mali biznis i velike ideje putem društvenih mreža? Ko su ljudi koji će kupiti vaš proizvod/uslugu? Gdje ih pronaći i kako do njih doprijeti bez velikih ulaganja i uz malo kreativnosti? Prijavite se na besplatnu Alpha Talks radionicu pod nazivom Social Media Boost: Kako razviti mali biznis i velike ideje putem društvenih mreža i iz prve ruke usvojite znanja, uspješne prakse i trikove koji će vam pomoći da povećate prodaju.

Ukoliko ste pokrenuli lični biznis, prisutni ste na društvenim mrežama, ali:

  • Ne napredujete onom brzinom koju ste očekivali
  • Rezultati izostaju i čini vam se da gubite vrijeme
  • Niste sigurni da li ste odabrali pravu društvenu mrežu
  • Niste sigurni ko vam je tačno ciljna grupa

Sve ovo i još mnogo više naučite na besplatnoj radionici Alpha Talks, koja će se održati u utorak, 26. septembra 2023. godineod 17:00 do 19:00h, u prostorijama organizatora, kompanije Alphabet Group.

Na radionici ćete naučiti:

 Kako pravilno definisati ciljnu grupu

 Kako odabrati pravu društvenu mrežu za lični biznis

 Kako pisati prodajne copy-je

 Kako kreirati sponzorisane kampanje za što bolje rezultate

 I još mnogo praksi i trikova iz višegodišnjeg iskustva u bavljenju društvenim mrežama našeg predavača – Aleksandre Zlojutro

Broj mjesta na radionici je ograničen, a učešće je besplatno! Na ovom LINKU se možete prijaviti, a prijava podrazumijeva odgovore na pitanja: Koje društvene mreže koristite? / Iz koje oblasti je vaš biznis? / Koji su vam najveći izazovi u razvijanju biznisa na društvenim mrežama? i dostavljanje radne biografije (neobavezno).

Više o predavaču

Aleksandra Zlojutro, Digital Marketing Manager, posjeduje višegodišnje iskustvo u agencijskom radu u oblasti digitalnog marketinga. U marketinškoj agenciji Eklektika bavi se razvojem strategija i sadržaja za društvene mreže, copywritingom, B2B komunikacijom i odnosima sa ključnim klijentima. Prva znanja o digitalnom marketingu stiče samostalno, a zatim završava i Moju Digitalnu Akademiju 2020. godine.

Inspiriše je beskonačna kreativnost u promociji biznisa koju bavljenje marketingom pruža.

Preuzeto sa: alphabetgroup.net