EdukacijaIzdvajamo

Prijavi se za učešće na interaktivnoj radionici o motivaciji, disciplini i organizaciji

Koliko poslovnom uspjehu doprinosi fokusiranje na disciplinu, samopouzdanje, organizaciju i postavljanje efikasnih ciljeva? Saznaj kako izgraditi snažan temelj za bolje vođenje poslovanja i ostvarivanje izvanrednih rezultata.

Događaj

10.09.2023. 09:01 – 10.09.2023. 12:30

Uživo

Mozaik startup studio, Banja Luka, Đure Daničića 1 – Dom Omladine

PRIJAVI SE OVDJE

⬆️⬆️⬆️

🗓️ Datum: 10.9.2023. godine (nedjelja)

🕒 Vrijeme: 10:00 – 12:30 (sa pauzom)

🏢 Lokacija: Mozaik startup studio, Banja Luka, Đure Daničića 1 – Dom Omladine

Organizatori: Radionica se sprovodi u saradnji Fondacije Mozaik i Denisa (Denny) de Silve.

🎓 Više o predavaču:

Denny de Silva je osnivač ‘’Denny d’ Silva – Healthy Hair’’ brenda za njegu kose, vlasnik studija ‘’Hair Couture de Silva’’ i ‘’de Silva Studio’’, Schwarzkopf edukator i trener za trenere – psihologija rada sa klijentima.

Denny je pokrenuo salon “Hair Couture de Silva” zahvaljujući, između ostalog, grantu Omladinske banke. Vidio je svoju priliku u jednom od poziva u loncu, ispunio aplikaciju i dobio sredstava. Nakon dugogodišnjeg rada kao frizer, Denis je odlučio otvoriti frizerski salon. Ubrzo nakon toga prati potrebe tržišta, ide korak dalje i pokreće vlastitu liniju proizvoda za njegu kose, Denny d’ Silva Healthy Hair.    

Odlučio je dio svog bogatog iskustva podijeliti sa trenutnim ili budućim preduzetnicima i preduzetnicama, dijeleći s vama sve ono što bi on volio da je imao priliku od nekoga saznati. Jedna radionica će biti održana u Sarajevu, 3.9. a druga u Banjaluci 10.9.2023. godine pa te molimo da u prijavnoj formi obratiš pažnju za koji grad se prijavljuješ.

🚀 O čemu će radionica govoriti?

Denny smatra da postoji nedovoljno podrške, pripreme i savjetovanja onima koji tek pokreću biznise i da im je teško prepoznati sve prilike koje im se nude. Ističe da poštuje i starije preduzetnike i preduzetnice, one sa puno staža jer ostavljaju utisak „Wow, oni to mogu“, ali smatra da kroz primjer mlađih preduzetnika, kakav je i sam, mogu ostaviti efekat na mlade – „Ako može on ili ona, mogu i ja!“

🎯 Teme za razgovor:

Neke od tema o kojima ćete imati priliku razgovarati su: važnost neverbalne komunikacije, samopouzdanje, upravljanje stresom i anksioznošću, pozitivan stav, disciplina i motivacija, organizacija vremena, prioritizacija, kombinacija privatnog i poslovnog života, identifikacija poslovnih prilika, kreativno razmišljanje…

🎓 Kome je radionica namijenjena?

Ciljna grupa ove radionice su mladi ljudi u dobi od 18 do 35 godina, preduzetnici, preduzetnice, mikro biznisi i mala preduzeća. Denny želi podstaći mlade ljude da više razmišljaju o sebi i svojim kvalitetima, da iskažu svoje stavove i izađu iz ustaljenih šablona.

✨ Učešće na radionici je besplatno, ali je broj mjesta u Mozaik startup studiju ograničen. Rezerviši svoje mjesto što prije i osiguraj svoju priliku za učenje i umrežavanje s drugim poduzetnicima i poduzetnicama. Prednost će imati vlasnici i vlasnice mikrobiznisa pokrenutih u okviru programa Omladinska banka, Fondacije Mozaik.

💼 Prijavi se odmah preko prijavne forme na vrhu članka i rezerviši svoje mjesto!

📢 Podijeli ovu najavu događaja sa osobama koje bi mogle imati koristi od ove radionice. 

Ako imaš bilo kakva pitanja, slobodno nam se obrati.

Preuzeto sa: lonac.pro