Edukacija

Novi ciklus kurseva kineskog jezika

Konfucijev institut Univerziteta u Banjoj Luci organizuje novi ciklus kurseva kineskog jezika.

Kursevi će se održavati od 18. septembra do 29. decembra 2023. godine i besplatni su za sve studente i zaposlene na Univerzitetu u Banjoj Luci te učenike osnovnih i srednjih škola koji se odluče da kurs pohađaju u prostorijama Konfucijevog instituta, u Univerzitetskom gradu.

Takođe, kursevi će biti besplatni i za svu djecu koja uče ovaj jezik u osnovnim i srednjim školama sa kojima Konfucijev institut ima sporazum o saradnji, a časovi će se održavati u prostorijama tih škola od 28. septembra. Za ostale koji su zainteresovani za izučavanje kineskog jezika, cijena tromjesečnog kursa iznosi 200 KM.

Ove godine, Konfucijev institut uvodi i novi kurs Poslovni kineski jezik, namijenjen svima onima koji žele da unaprijede svoju profesionalnu ili međunarodnu karijeru savladavanjem osnova poslovne komunikacije na kineskom jeziku. Cijena ovog kursa iznosi 150 KM za sve zainteresovane, a prvi ciklus kursa biće održan od 18. septembra do 29. decembra 2023. godine.

U narednom periodu nastavlja se i besplatan kurs taiđićuena, koji će se izvoditi dva puta nedjeljno i to na platou ispred Fakulteta političkih nauka Univerziteta u Banjoj Luci ili u holu Fakulteta, u zavisnosti od vremenskih uslova.

Prijave za kurseve kineskog jezika i taiđićuena moguće su putem adrese elektronske pošte: konfucijev.institut@unibl.org

Preuzeto sa: ki.unibl.org