IzdvajamoZapošljavanje

Aquarius zapošljava vođu projekata

Marketinška agencija “Aquarius” raspisala je oglas za prijem radnika na poziciji vođa projekta.

Zainteresovani kandidati prijave mogu da dostave do 11. septembra 2023. godine, na adresu office@aquarius.ba, sa subject-om „Vođa projekta, prijava na konkurs“

Među uslovima koje kandidati treba da ispunjavaju su visoka stručna sprema i najmanje tri godine iskustva na poslovima vođenja projekata u marketingu, medijima ili srodnim branšama.

Od kandidata u “Aquariusu” očekuju razvijene vještine planiranja (budžetskog i vremenskog), napredne komunikacijske i vještine rukovođenja timovima, razvijene prezentacijske vještine, finansijsku pismenost, poznavanje kanala komunikacije.

Takođe, od kandidata se traži i napredno znanje engleskog jezika, poznavanje MS Office programa, položen vozački ispit za B kategoriju (aktivan vozač).

Ono što u ovom preduzeću kandidatima, između ostalog, nude je četvorodnevna radna sedmica.

„Uz zadržavanje svih full-time benefita, svi uposlenici agencije ’Aquarius’ bez izuzetka imaju trodnevni vikend i više vremena za svoju porodicu, prijatelje, ljubimca, hobi… Osim skraćene radne sedmice, nudimo i primanja iznad prosjeka (privrede i branše), redovne i vanredne stimulacije, te najmanje jedno veliko godišnje zajedničko putovanje“, navedeno je, između ostalog, u konkursu.

„Aquarius“ Banjaluka je najdugovječnija i najuspješnija full-service advertising kuća u zemlji, osnovana 1993. godine.

U tri decenije postojanja, kreirali su veliki broj kampanja, događaja, TV spotova, web-sajtova za lokalne, regionalne i globalne klijente.

Od telekomunikacija i auto-industrije preko EU projekata i IT giganata do FMCG i real-estate segmenata, radili smo sve!

Pored dugogodišnjeg iskustva u radu na komunikacijskim zadacima, korporativnim ili prodajnim, malim ili velikim kampanjama, kroz godine je ova agencija razvijala i vlastite side-projekte, kao što su „Demofest“ te Bosonoga produkcija.

Preuzeto sa: capital.ba