Događaji

Glasovi promjene: Projekcija filmova i panel diskusija

Pozivamo sve mlade da nam se pridruže na krovu Doma Omladine u utorak, 29. avgusta u 20.00 sati na posebnom događaju posvećenom osvješćivanju i borbi protiv vršnjačkog i drugih oblika nasilja koji dotiču našu svakodnevicu.

📽Projekcija filma i razgovor “Glasovi promjene” donose moćne priče koje su snimali mladi kako bismo zajedno istražili načine kako da pružimo podršku i zajedno se izborimo protiv nasilja.

📅 29. avgust
🕗 20.00 sati
🏛 krov Doma omladine

🎥 Filmska projekcija: Posebno odabrani filmovi koji će vas provesti kroz različite priče o vršnjačkom nasilju i njegovim različitim oblicima i vidovima. Ovi filmovi će nas potaknuti na razmišljanje i otvoriti dijalog o važnosti promjene.

🗣Razgovor poslije filma: Nakon projekcije, pridružite nam se u razgovoru gdje ćemo dublje razgovarati o uzrocima nasilja, preventivnim mjerama i podršci žrtvama. Vaša pitanja i mišljenje su nam veoma važni – budite spremni da učestvujete 🙂

Ovaj događaj je prilika da zajedno radimo na stvaranju svijesti i razumijevanja o nasilju, te da se angažujemo u promjenama koje će stvoriti sigurno i podržavajuće okruženje za sve.

🔗 Ulaz je besplatan, ali broj mjesta je ograničen. Molimo vas da potvrdite svoje prisustvo putem ovog događaja na Facebooku ili nam pišite na maja.kremenovic.katic@ostranula.org
Pridružite nam se i budite dio ovog važnog koraka ka pozitivnim društvenim promjenama.

Vaš glas ima snagu da inspiriše!

Preuzeto sa: Instagram @ostra_nula