EdukacijaIzdvajamo

Besplatna radionica: Radi na sebi, ali i na svom timu! Budi lider koji inspiriše!

Četvrta po redu Alpha Talks interaktivna radionica biće u znaku liderstva. Nakon prva tri susreta i preko 30 učesnika koji su imali priliku da od naših predavača sa bogatim životnim i profesionalnim iskustvom dobiju znanja, praktične savjete i tips&tricks iz različitih oblasti profesionalnog razvoja, ovaj put ćemo se baviti temom liderstva, i to onog liderstva koje inspiriše i motiviše.

Pojam liderstva definiše se na različite načine, od posmatranja karakternih osobima lidera, zatim znanja i vještina koje lider primjenjuje u vođenju organizacija i timova, do manifestacije uticaja moći i ponašanja koja dovode do ostvarenja određenih ciljeva i promjena. Jedna od jednostavnijih definicija liderstvo opisuje kao proces uticaja projedinca na grupu da bi se ostvario zajednički cilj.

Liderstvo i transformacija liderstva su okosnice tema o kojima ćemo razgovarati sa Jagodom Pejaković na narednoj Alpha Talks radionici, 15. avgusta u Alphabet Group prostorijama. Na radionicu pozivamo sve koji žele da nauče šta treba da urade za sebe i svoj tim da bi postali lideri koji inspirišu!

 Šta je liderstvo?

 Koje su osobine uspješnog lidera?

 Da li se lider rađa ili stvara?

 Šta lider mora da zna?

 Postoji li “tajna formula” za liderstvo?

 Kako zaposleni vide lidera?

 Da li liderstvo prolazi kroz transformaciju i šta nas čeka?

…Samo su neka od pitanja na koja smo vam spremili odgovore zasnovane na teoriji, iskustvu i egzaktnim pokazateljima.

Broj mjesta na radionici je ograničen, a učešće je besplatno! Na ovom LINKU se možete prijaviti, a prijava podrazumijeva dostavljanje Vaše radne biografije i odgovora na pitanje: Koje karakteristike odlikuju lidera koji Vas inspiriše?

Više o predavaču

Jagoda Pejaković, rukovodilac ljudskih resursa u kompaniji Auto Milovanović, posjeduje više od 19 godina menadžerskog iskustva u rukovođenju procesima korporativnih komunikacija, marketinga i upravljanja ljudskim resursima. Svoja iskustva sticala je u PR i marketing agenciji na poziciji izvršnog direktora, kao asistent na fakultetu, zatim u bankarstvu na poziciji rukovodioca ljudskih resursa i korporativnih komunikacija, te u industriji auto-dijelova, kao član Uprave zadužena za ljudske resurse. Pored stalnog poslovnog angažmana angažovana je i kao konsultant, edukator, coach i trener u sljedećim oblastima specijalnosti: unapređenje poslovnih procesa, razvoj menadžerskih i liderskih vještina, unapređenje interne i eksterne komunikacije, uspostavljanje i održavanje korporativne kulture, upravljanje motivisanje i unapređenje performansi i kompetencija zaposlenih.

Inspiraciju stiče kroz svakodnevni rad sa ljudima i kontinuiranim učenjem. U životu i poslu vodi je moto: Inpire and be inspired.

Preuzeto sa: alphabetgroup.net