IzdvajamoVolontiranje

Poziv za volontiranje na 25. Susretima mladih Republike Srpske

Prijavi se kao volonter na najveću republičku omladinsku manifestaciju! 🌟

Dragi prijatelji,

Imamo sjajne vijesti za sve volontere iz Republike Srpske! Imate priliku da budete dio nezaboravnog događaja koji će obilježiti ovu godinu – “25. Susreti mladih Republike Srpske”! 🎉

📣 Šta vas očekuje kao volontera na “Susretima mladih Republike Srpske”? 📣

1️⃣ Organizacija događaja: Imate priliku da budete dio organizacionog tima koji će osigurati da sve bude besprijekorno i da se svaki učesnik osjeća dobrodošlim i sigurnim.

2️⃣ Pružanje podrške radionicama: Volonteri će biti uključeni u podršku radionicama, pomažući instruktorima i učesnicima da iskoriste maksimum iz ovih edukativnih iskustava.

3️⃣ Logistika i upravljanje događajem: Učestvujte u organizaciji prostora, rasporedu aktivnosti i brinite o tokovima događaja.

4️⃣ Komunikacija i informisanje: Budite ambasadori događaja, pružite informacije i pomozite učesnicima da se snalaze i uživaju u svakom trenutku.

5️⃣ Nezaboravno iskustvo: Kao volonter, imate priliku da steknete neprocjenjivo iskustvo, razvijete nove vještine, upoznate inspirativne ljude i budete dio nečega posebnog.

📝 Da biste se prijavili kao volonter popunite prijavni obrazac. Prijavni obrazac se nalazi na linku https://docs.google.com/forms/d/1c0pLwAnv32meY0Lia6ATnaVP6iI1RlRC0cf33Hjmkbs/viewform. Vaša podrška je neprocjenjiva, a broj mjesta je ograničen, požurite!

Ne propustite ovu priliku da budete dio tima “25. Susreta mladih Republike Srpske” kao volonter! Vaš doprinos je od velike važnosti za uspjeh ovog događaja.

📍 Lokacija: Prijedor, Republika Srpska
🗓 Datum: 9. – 13. avgust 2023.

Više informacija o volontiranju na događaju možete pronaći na našim društvenim mrežama. Vidimo se uskoro kao dio našeg sjajnog volonterskog tima!

Preuzeto sa: Instagram @omladsinskisavjetrs