Vijesti

Pridružite se: „Banjalučko ljeto“ počinje 12. jula, mnoštvo različitih sadržaja za sve generacije

Nakon fenomenalnog „Banjalučkog proljeća“, koje je zabilježilo rekordnu posjećenost, stiže nam „Banjalučko ljeto“, čije je veliko otvaranje zakazano za 12. jul na novouređenoj plaži „Vrućica“ sa početkom u 17.00 časova.

Za veliko otvaranje manifestacije pripremljen je cjelodnevni program i svi sugrađani su pozvani na druženje. Takođe, svima će na raspolaganju biti panoramski bus, koji će cijeli dan saobraćati do „Vrućice“.

Naime, „Banjalučko ljeto“ donosi pregršt kulturnih, sportskih i turističkih manifestacija kako za one najmlađe, tako i za sugrađane treće životne dobi.

I ovog ljeta, sugrađani će imati priliku da se druže sa najboljim trenerima u Parku „Mladen Stojanović“ na treninzima aerobika, joge i plesa, potpuno besplatno.

Brojne aktivnosti biće organizovane i na jezeru na Manjači (veliko porodično druženje), zatim u Parku „Petar Kočić“ i uz Vrbas.

I u Domu omladine, na terasi na krovu – biće organizovan sadražajan i bogat program tokom ljeta, i to u okviru „Vrh scene“.

Takođe, tu je i niz drugih manifestacija koje Grad ili organizuje ili podržava poput koncerata koji se održavaju na Kastelu u okviru više festivala i sasvim sigurno zabave neće nedostajati.

A svim sugrađanima i posjetiocima grada na Vrbasu tokom ljetnih mjeseci na raspolaganju će biti panoramski autobus koji pruža mogućnost da Banju Luku upoznaju iz jedne potpuno nove perspektive.

Preuzeto sa: Grad Banja Luka