Vijesti

Pank spektakl u Banjaluci

Banjalučane osmog jula, 2023. godine na krovu Doma omladine očekuje pravi pank spektakl. Na muzičkom događaju nastupiće Uvijek drugi, Drotovi, Ispad, Green Bulz i Subversion, sve to u organizaciji Udruženja građana Baterflaj.

Ljetna sezona koncerata u gradu na Vrbasu polako se zahuktava, a među njima se svakako izdvaja pank mini-fest pod nazivom “Rooftop ManiFESTo”.

Ovim bendovi ne sviraju toliko često u Banjaluci, pa je samim tim njihov koncert poslastica sam za sebe i za ljubitelje žešćeg zvuka.

Ispad – Najdugovječniji pank bend u najvećem gradu Srpske ima svoju već dobro poznatu priču i ovom prilikom će izvoditi starije hitove, ali i pjesme sa nadolazećeg albuma.

Uvijek Drugi – Banjalučka grupa nastala na temeljima legendarnog benda R.G.K. Oni će takođe uveličati događaj koji nam dolazi početkom jula sa svojim uvježbanim performansom i dobro poznatim numerama.

DRT (Drotovi) – Furiozna pank ekipa sa kojom se tek trebaju upoznati novije generacije alternativaca Banjaluke. Petočlani sastav će predstaviti autorski set pjesama i zasigurno neće razočarati sve one željne dobre muzike, piva i šutki.

Uz ova tri benda, takođe tu će biti Green Bulz koji svojom hip-hop pojavom i dobrom atmosferom mogu podići ovaj događaj na još viši nivo. Tu je takođe Subversion, iskusan pank bend koji godinama prolazi ispod radara banjalučke alternativne scene.

Cijena karte u pretprodaji je sedam KM, a ulaznice se mogu preuzeti u MK Istok, Cockney Bar i Peckham pub.

Preuzeto sa: nezavisne.com