Događaji

1. DIH Forum – digitalizaciju za mala i srednja preduzeća (MSP)

Zadovoljstvo nam je predstaviti prvi forum digitalnih inovacijskih hubova u Bosni i Hercegovini – DIH Forum 2023, organiziran od strane FabLab Sarajevo. DIH Forum se događa 3. Juna 2023 u Meeting Pointu.
DIH Forum 2023 će se fokusirati na digitalizaciju malih i srednjih preduzeća (MSP). Forum ima za cilj pružiti MSP-ovima uvide i najbolje prakse o digitalnoj transformaciji, istražujući kako tehnologija temeljito mijenja način na koji preduzeća stupaju u interakciju s kupcima i stvaraju nove mogućnosti za prihode, kao i pristup sredstvima za difgitalizaciju. 

Program uključuje panel diskusije sa evropskim i lokalnim predstavnicima DIH-a, industrijske demonstracije i stručne prezentacije o započinjanju digitalizacije za MSP-ove, EU4DigtalSME i EBRD finansijskim programima za MSP-ove.

U prilogu agenda događaja.

Prijave su zvanično otvorene!

Pozivamo Vas da poziv za prijavu podijelite putem Vaših kanala komunikacije. Ovogodišnji cilj jeste okupiti preko 50 MSP-ova koji žele implementirati i pobojšati digitalnu transformaciju unutar svog preduzeća. Broj mjesta je limitiran.

Link za prijavuhttps://digitalstorm.ba/bs/dih-forum-2023-bos

Preuzeto sa: mreza-mira.net