Vijesti

Nova pjesma Borisa Režaka “Gospodska ulica”

Poznati banjalučki kantautor Boris Režak predstavio je novu pjesmu pod nazivom “Gospodska ulica”, ljubavnu priču posvećenu rodnom gradu.

U pitanju je novi singl talentovanog pop muzičara, koji je posvećen Banjaluci, nastao u saradnji sa Bebom Balašević, koja je autor stihova poput: “Gospodska ulica, septembar, bašte pune osmijeha… I svi se redom znamo, dobri ljudi, moj dobar grad…”.

Izdavač singla i autorski zastupnik je agencija “Travel 4 Fun”, čiji direktor Saša Marković kaže da je ovaj singl kruna njihove odlične saradnje sa Borisom Režakom.

– Pjesma je emotivna posveta Režakovom rodnom gradu i simbolično će biti predstavljena upravo 22. aprila, kada se slavi Dan grada Banjaluka. Agenciji “Travel 4 Fun”, koja je ekskluzivni autorski zastupnik Borisa Režaka, izuzetna je čast da predstavi ovu numeru nastalu radom dvoje talentovanih umjetnika – rekao je Marković.

Boris Režak kaže da je ova pjesma jedna duboko lična ideja kojoj je trebalo nekoliko mjeseci da se pretvori u pjesmu.

– Posljednjih godina mnogo sam razmišljao o svom ličnom odnosu sa Banjalukom i Krajinom, prije svega zbog činjenice da sam sve više zbog karijere udaljen iz rodnog grada. U razgovoru sa Bebom Balašević, kćerkom pokojnog Đorđa Balaševića, ova ideja se tokom tri mjeseca pretvorila u Bebine jako nadahnute stihove, koje sam u saradnji sa Bebom i Draganom Ivanovićem, koji su radili muziku i aranžmane, to prilagodio mom senzibilitetu i pretvorio u pjesmu “Gospodska ulica” – rekao je Režak.

Pjesmu pratiti video-spot sa kadrovima Banjaluke, a Režak ističe da je u pitanju vanvremenska ljubavna pjesma, koja za cilj ima da predstavi ljepote Banjaluke i njenih ljudi širom regiona.

– U pitanju je ljubavna pjesma, jedna emotivna vanremenska priča u kojoj se pominju Gospodska ulica, Kastel, Vrbas i koja treba da predstavi duh i ljepote Banjaluke širom regiona – rekao je poznati muzičar.

Preuzeto sa: blmojgrad.com