Edukacija

Prijavite se za kurs Mobile App Design

Future Lab poziva sve zainteresovane da se prijave na njihov kurs Mobile App Design u trajanju od 6 nedjelja, 12 termina, koji počinje 04. aprila od 18h. Kurs će se realizovati u online formi preko Zoom platforme.

OBLAST: web dizajn, mobilne aplikacije

OPIS: Program ovog kursa fokusira se na sticanju znanja neophodnog za kreiranje moderanog i funkcionalanog korisničkog interfejsa mobilnih aplikacija. Kurs je namijenjen dizajnerima koji već imaju iskustva u web dizajnu, ali žele da prošire svoje vještine i steknu naprednije znanje iz ove oblasti. Dizajni za iOS i Android zahtijeva različit pristup, ima različite standarde i komponente i to je ono što najčešće predstavlja izazov. Program je podijeljen na 12 časova, od kojih svaki uključuje prezentaciju i praktični zadatak. Kroz teoriju i praktične vježbe polaznici će se upoznati sa osnovnim principa UI dizajna za mobilne uredjaje, UX pravilima i metodama interakcije. Naučiće kako da prilagode svoj dizajn različitim rezolucijama ekrana, kako da kreativno i efikasno koriste ograničeni prostor kao i specifične aspekte koji su karakteristični za IOS i Android operativne sisteme.

Cijena kursa iznosi 400 eura dok će polaznici koji završe ovaj kurs dobiti sertifikat od Future Lab-a.

USLOVI: Mogu se prijaviti svi zainteresovani.

NAČIN PRIJAVE: Kako biste se prijavili potrebno je popuniti prijavu koja se nalazi na: https://futurelabdesign.com/usluge/edukacija-i-kursevi/mobile-app-design

ROK ZA PRIJAVU: 25.03.2023.

Detaljnije na: https://futurelabdesign.com/usluge/edukacija-i-kursevi/mobile-app-design/

Preuzeto sa: mladiinfo.me