Ostalo

Prijavite se za plaćenu praksu u EUIPO

Zavod za intelektualnu svojinu Evropske unije (European Union Intellectual Property Office, EUIPO) pruža priliku za jednogodišnju plaćenu praksu studentima koji su završili osnovne ili master studije i studentima master studija, koji su zainteresovani za patente i njihovu komercijalizaciju, kroz Pan-European Seal Professional Traineeship program.

OBLAST: intelektualna svojina

OPIS: Program pruža jedinstvenu priliku za sticanje radnog iskustva u multikulturalnom okruženju u važnim institucijama Evropske unije koje se bave pitanjima intelektualne svojine. Odabrani kandidati će proći obuke, raditi na konkretnim zadacima kako bi primijenili stečeno znanje, a biće im dodijeljeni i iskusni tutori.

USLOVI: Kako biste se prijavili potrebno je da ste završili osnovne ili master studije ili da ste još na master studijama.

NAČIN PRIJAVE: Da biste se prijavili potrebno je da prijavu koja uključuje motivaciono pismo, CV, diplomu/uvjerenje o završenom stepenu studija poslati na mejl adresu: razvojkarijere@ucg.ac.me

ROK ZA PRIJAVU: 03.03.2023.

Detaljnije na: https://www.ucg.ac.me/objava/blog/1025/objava/159468-rok-za-prijave-pomjeren-do-3-marta-placena-praksa-u-zavodu-za-intelektualnu-svojinu-evropske-unije-euipo

Preuzeto sa: mladiinfo.me