Vijesti

Nikola Đuričko sa novom stendap komedijom gostuje u Banjoj Luci

Proslavljeni glumac Nikola Đuričko u sklopu velike regionalne turneje dolazi u Banju Luku sa novom stendap komedijom „Showbiz“, koja će biti izvedena 23. februara u dvorani „Obilićevo“ sa početkom u 20 časova.

-Novi materijal, kao i prošlog puta, Nikola Đuričko je pisao sam, a tiče se njegovog života, karijere i porodice, sa posebnim osvrtom na brojne uloge zahvaljujući kojima je stekao status kultnog glumca svih generacija – saopšteno je iz Agencije „Venturo“, koja je organizator ovog događaja.

Kako javljaju iz „Ventura“, prije odlaska u Ameriku Nikola Đuričko je igrao u više od 60 pozorišnih predstava i brojnim filmovima i serijama kao što su „Lajanje na zvezde“, „Mrtav ‘ladan“, „Otvorena vrata“, „Munje“, „Vratiće se rode“, „Do koske“, Montevideo, Bog te video“, „Senke nad Balkanom“…

-Veliku popularnost stekao je glumeći u američkoj seriji „Stranger Things“ u kojoj glavne uloge tumače holivudske zvijezde Vinona Rajder i Dejvid Harbur. Za potrebe nastupa Nikole Đurička dvorana „Obilićevo“ će biti posebno prilagođena – kažu iz „Ventura“, navodeći da je nastup Nikole Đurička u dvorani Obilićevo jedini nastup popularnog glumca planiran za ovu godinu u Banjoj Luci i jedan od samo tri nastupa u BiH.

Pokrovitelj gostovanja je Grad Banja Luka.

Karte su u prodaji na biletarnici dvorane „Obilićevo“ i Trgu Krajine.

Preuzeto sa: Grad Banja Luka