IzdvajamoOstalo

JAVNI POZIV poslodavcima u Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori za zapošljavanje mladi

JAVNI POZIV poslodavcima u Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori za zapošljavanje mladi u okviru projekta EU potpora zapošljivosti i mogućnostima zapošljavanja mladih u prekograničnom području – Your Job

  1. OPĆE INFORMACIJE

U okviru projekta Your Job, kojeg financira Europska unija, Caritas Bosne i Hercegovine, u partnerstvu s Udruženjem za razvoj kompetencija „S.K.I.L.L.S.“, Fondacijom Biznis start centar Bar, Caritasom Barske nadbiskupije i Fondacijom Mozaik, poziva sve zainteresirane POSLODAVCE – registrirani pravni subjekti (javna ustanova, institucija, privredno društvo, samostalni obrt, nevladina organizacija i sl.) iz programskog prekograničnog područja BiH-CG[1]da se prijave ukoliko su zainteresirani pružiti mogućnost obavljanje prakse, pripravničkog radničkog staža za mlade.

Po javnom pozivu bit će odabrano 25 poslodavaca (minimalno po 10 u BiH i 10 u Crnoj Gori). Vrijeme trajanja pripravničkog programa je maksimalno 5 mjeseci, a projektom je predviđeno sufinanciranje u maksimalnom iznos od 480,00 EUR (ili protuvrijednost u BAM) mjesečno po pripravniku/pripravnici za bruto nadoknadu svih troškova pripravničkog angažmana.

  1. OPĆI UVJETI

Na poziv se mogu prijaviti registrirani pravni subjekti (javna ustanova, institucija, privredno društvo, samostalni obrt, nevladina organizacija i sl.) iz programskog prekograničnog područja BiH-CG[2].

Napomena: Poslodavci će prilikom potpisivanja Ugovora morati dokazati potvrdom nadležnih organa kako izmiruju sve zakonom propisane obveze prema uposlenicima, te da nisu u stečajnom procesu.

Više informacija o javnom pozivu se nalazi u Općim smjernicama za pripravnički i mentorski program. Kandidati koje žele aplicirati na natječaj su obvezni preuzeti Opće smjernice za pripravnički i mentorski program i obrasce za prijavu s web stranice Caritasa BiH (www.caritas.ba) ili u lonac.prozajednici.

Opće smjernice mentorskog i pripravničkog programa (Terms of References)

  1. NAČIN PRIJAVE

Zainteresirani poslodavci trebaju popuniti Prijavni obrazac najkasnije do 15. ožujka/marta 2023. godine do 16:00 u lonac.pro zajednici.

  1.       KONTAKT

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati jednu od dolje navedenih osoba:

Kontakt osoba za BiH:          Miroslav Valenta, Caritas BiH, voditelj projekta

Email:                                      m.valenta@caritas.ba

Telefon:                                  + 387 63 690 464

Kontakt osoba za CG:           Marija Kolović, Caritas Barske nadbiskupije, projekt koordinator

Email:                                      marija.kolovic@gmail.com

Telefon:                                  + 382 66 150 909

Preuzeto sa: caritas.ba