EdukacijaIzdvajamo

Mini kurs: Najbolji način da postanete profesionalni coach!

Coaching PLUS škola uskoro će otvoriti svoja vrata prvoj generaciji edukanata!

Tim povodom kreirala sam za vas besplatni mini kurs za koji se možete prijaviti na dnu ove stranice.

Mini kurs je odlična prilika da sebi omogućite predivno iskustvo učenja o profesionalnom coachingu i razmislite jeste li spremni za novi korak u svojoj karijeri.

ŠTA KONKRETNO DOBIJATE:

Mini kurs: Najbolji način da postanete profesionalni coach!

3 VIDEO LEKCIJE o profesionalnom coachingu
1 RADIONICA uživo (Zoom) 23.2.2023. od 19.00 do 20.00
pisani materijali
odgovori na sva vaša pitanja

TRENER: NATAŠA VUKMIROVIĆ

Konsultant i profesionalni coach s više od 10 godina iskustva u radu s timovima, organizacijama, pojedincima i zajednicama.

Osnivač Instituta za coaching i škole Coaching PLUS. Autorka knjige „Kako da postanete sami svoj coach“, efikasnog coaching modela WordPlay i brojnih stručnih i autorskih tekstova.

Različite metodologije i pristupe u razvoju ljudi i organizacija učila je od mentora i učitelja iz regiona i inostranstva (Danska, Velika Britanija, Sjedinjene Američke Države, Izrael, Indija, Španija).

Veruje i prepoznaje da u ljudima postoji bogatstvo talenata koje mogu da nauče da koriste radi dostizanja poboljšane funkcionalnosti i snalažljivosti u bilo kojoj situaciji u profesionalnom i privatnom kontekstu.

Potpredsednica Evropskog saveta za mentorstvo i coaching (EMCC Srbija) i mentor u akreditacijskom procesu.

Zalaže se da se coaching i mentorstvo prepoznaju kao sveobuhvatni pristupi i metode profesionalnog i ličnog razvoja, te dostizanja zadovoljavajućeg nivoa ličnog blagostanja.

Više informacija na: https://subscribepage.io/minikurs