Vijesti

„Rock simfonija“ u Domu omladine u Banjaluci

Banjalučki muzički sastav „Rock simfonija“ održaće novogodišnji koncert u Domu omladine u Banjaluci 30. decembra sa početkom u 20 časova. Ulaz na koncert je besplatan, a zbog ograničenog kapaciteta, pozivamo vas da besplatne karte preuzmete u Domu omladine.

„Rock simfonija“ je muzička grupa od pedeset članova koja spaja elemente klasične i „rock and roll“ muzike i time nam pokazuje novu dimenziju muzičkog izražaja.

Ovaj novogodišnji koncert jedna je od aktivnosti u sklopu projekta “Omladinska zima”. Cilj projekta je da se poveća interes i angažman mladih za stvaralaštvo, kreativnost, umjetnost i spoznaje iz različitih oblasti kulture i duhovnog života. Projekat se realizuje tokom prva tri mjeseca 2023. godine, a planirane aktivnosti su: muzičke sesije, projekcije filmova, rekreativni program (časovi joge), plesni program, kreativne radionice, večeri sa DJ-em, akustične večeri, pozorišne predstave, omladinski forum (o temi Sajber nasilje).

Projekat „Omladinska zima“ realizuju nevladina organizacija „Genesis Project“ iz Banjaluke i Dom omladine/Grad Banjaluka, u sklopu projekta „Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI)“, kojeg implementira Međunarodna organizacija za migracije (IOM), a finansira Austrijska razvojna saradnja.

Izvor: Saopštenje