DogađajiIzdvajamo

Besplatna radionica za roditelje, prijave u toku: Kako razumjeti svog tinejdžera?

Omladinski centar „Zdravo da ste“ organizuje besplatne radionice za roditelje pod nazivom „Kako razumjeti svog tinejdžera?“.

-Tinejdžersko doba predstavlja buran i kritičan period u odrastanju. Vođenje djeteta kroz tinejdžerske godine je složen poduhvat za roditelje i često je praćen nerazumijevanjem i izostankom adekvatne komunikacije. Na radionici ćemo se baviti dilemama koje se javljaju kod roditelja, razlozima stalnih konflikata i alatima koji će roditeljima omogućiti da ostvare bolju komunikaciju i postave granice koje su u skladu sa tinejdžerskim uzrastom – saopštili su iz ovog udruženja.

Cilj radionice, kako navode – jeste da roditeljima pomogne da bolje razumiju unutrašnje potrebe svog tinejdžera i savladaju tehnike koje će im pomoći da ostanu povezani sa svojim tinejdžerom u ovom burnom period.

-Nema gotovih rješenja, već postoje principi i tehnike kako pristupiti problemima i biti dovoljno dobar roditelj tinejdžera. Radionica je namjenjena roditeljima koji imaju tinejdžere i onima koji se pripremaju za ovaj period – ističu u saopštenju.

Prijavu (ime, prezime i kontakt telefon) poslati na imejl: oc@zdravodaste.org do (srijede) 14. decembra do 18.00 časova.

Radionica će biti održana u prostoru omladinskog centra Zdravo da ste (Park „Mladen Stojanović“) 15. decembra sa početkom u 17.30 časova.

Aktivnost se realizuje u okviru projekta “Klubovi za djecu i porodicu” uz podršku Grada Banja Luka.

Preuzeto sa: Grad Banja Luka