Ostalo

Obilježavanje jubileja – KUD “Čajavec”

KUD “Čajavec” će u četvrtak, 08. decembra, godišnjim koncertima pod sloganima “Naših 70” i “Djeca Čajaveca banu u čast” staviti tačku na uspješnu i značajnu 70. sezonu, te na ovaj način obilježiti 70 godina postojanja društva.

Zbog velike zainteresovanosti ali i brojnosti društva, godišnjicu obilježavamo sa čak dva koncerta. Dječiji koncert “Djeca Čajaveca banu u čast” održaće se u Sportskoj dvorani Obilićevo sa početkom u 18h, dok će se drugi, veliki koncert “Naših 70” održati na istom mjestu sa početkom u 20.15h.

Preko 500 članova izvođačkog, pripremnog, seniorskog i veteranskog sastava, kao i brojnih dječijih sekcija, te pjevačkih grupa, zajedno sa narodnim orkestrom predstaviće se igrom i pjesmom mnogobrojnoj publici koja iz godine u godinu nagrađuje gromoglasnim aplauzima naš repertoar.

I ove godine potrudili smo se obogatiti repertoar još jednom novom koerografijom, oživiti neke stare, te sve to objediniti kratkim dramskim komadima koje će, kao nekada, izvoditi naši članovi.

Takođe, s obzirom na značaj ovog koncerta, našu publiku smo odlučili nagraditi ulaznicama za koncert “Naših 70”. Učestvovanjem u nagradnoj igri preko Instagram stranice društva (@kud_cajavec), publika ima priliku da osvoji 3 puta po dvije ulaznice za veliki koncert.

Izvor: Saopštenje