EdukacijaIzdvajamo

Prijavite se za obuku peer coachinga

Erasmus+ poziva sve zainteresovane da se prijave za obuku peer coachinga, kao održivog izvora profesionalnog razvoja, koji će se održati u Ljubljani.

OBLAST: obrazovanje

OPIS: Coaching- podučavanje je jedna od najefikasnijih nastavnih praksi. Učitelji ga koriste ne samo kao sredstvo za profesionalni razvoj tokom aktivnosti posmatranja nastave, već́ i u komunikaciji sa učenicima i roditeljima. Osnažuje učitelje, povezuje timove i vodi ka boljim odnosima. Tokom pohađanja ove obuke, polaznici treniraju svoje vještine coachinga postavljajući snažna pitanja i koristeći model GROW coachinga. Takođe tokom obuke, pažnja se posvećuje radu na ograničavajućim uvjerenjima.
Datumi održavanja obuke su:
od 28. novembra do 3.januara 2022, kao i zakazani datumi održavanja tokom 2023. od 6-11.marta, 3-8. jula, 2-7. oktobra i od 27. novembra do 2.januara.

USLOVI: Mogu se prijaviti svi zainteresovani učitelji i nastavnici.

NAČIN PRIJAVE: Zainteresovani se mogu prijaviti, popunjavanjem aplikacione forme: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdVhIebaWkqqxoWenuSYQlSLbepf6PNNxdEEyGoUznF5TU8wg/viewform

ROK PRIJAVE: u toku

Detaljnije na: https://www.erasmuspluscourses.com/peer-coaching-as-a-sustainable-source-of-professional-development.html

Preuzeto sa: mladiinfo.me