IzdvajamoOstalo

Prijavi se za program jačanja preduzetničkih vještina za mlade poljoprivrednike

Imaš između 20 i 35 godina i gradiš svoju karijeru u poljoprivrednom sektoru? Želiš unaprijediti svoje kapacitete, učiti o poduzetništvu i projektima te postati lider u svojoj zajednici? Projekt AGRIPRENEUR je baš za tebe!

Želiš sudjelovati? Brzo na link na kojem su istaknuti svi detalji.

Kroz ovaj projekt u narednom periodu će 50 mladih ljudi imati priliku jačati vještine liderstva, poduzetništva, inovacija i upravljanja projektima te izgraditi snažnu mrežu kontakata i zajedno s kolegama generirati uspjeh i ostvariti pozitivne rezultate u poljoprivrednom sektoru i lokalnoj zajednici. Sudionici će tijekom projekta pohađati dvije radionice, jednu u Bijeljini u periodu od ponedjeljka, 28.11. do srijede, 30.11.2022. godine, a drugu u Mostaru na proljeće 2023. godine.

Otvorene prijave za sudjelovanje na interaktivnim radionicama

Tijekom tri dana programa u Bijeljini odabrani sudionici će imati priliku poslušati niz predavanja te prisustvovati praktičnim i interaktivnim radionicama tijekom kojih će se upoznati s ključnim trendovima u području poljoprivrede, primjene informacijskih tehnologija u poljoprivrednom sektoru te identifikacije izazova na kojima će u nastavku programa raditi. Program radionice će obuhvatiti i posjete primjerima dobre prakse, ali i bezbroj prilika za druženje i stvaranje kontakata.

Sudjelovanje na radionicama je besplatno, a za sve sudionike organizatori će snositi troškove prijevoza, smještaja i ishrane.

Kako se prijaviti?

Prijavni obrazac je moguće pronaći na linku, ali prije toga je važno pripremiti životopis u zadanoj formi, koju je moguće preuzeti ovdje, te se predstaviti na kreativan način kroz kratki video materijal.

Pristigle prijave će evaluirati članovi projektnog tima uzimajući u obzir sljedeće kriterije:

  • uravnotežen žensko-muški odnos i starost od 20 do 35 godina,
  • status prijavljenog (prednost će dobiti vlasnici poduzeća ili oni koji su angažirani u organizaciji ili poduzeću koje se bavi poljoprivredom),
  • zastupljenost svih geografskih regija BiH,
  • uključenost u različite vrste poljoprivrednih aktivnosti.

Prijave su otvorene do petka, 4.11.2022. godine do 16h. Više detalja je moguće pronaći na službenoj stranici projekta, a u slučaju nedoumica kontaktirati projektni tim na agripreneur@agro.unibl.org.

Projekt AGRIPRENEUR, podržan sredstvima Veleposlanstva Sjedinjenih Američkih Država, implementira Univerzitet u Banja Luci uz podršku partnera iz North Carolina State University, INTERA Tehnološkog Parka, WEBIN-a i organizacije GirlTHink.

Preuzeto sa: hocu.ba