Vijesti

Banjaluka dobila školu dizajna enterijera

Prvi korak do vašeg zanimanja iz snova

Prijavite se, broj mjesta je ograničen.

Banjaluka dobija novu školu dizajna enterijera u kome će vam profesionalci prenijeti svoje znanje i osposobiti vas za bavljenje vašim poslom iz snova.

Uživate u šetnji po prodavnicama namještaja, Pinterest je vaše sigurno mjesto na internetu, a ljubav prema dekorisanju prostora gajite od malih nogu?

Vaš trenutni posao vam stvara pritisak i ne dozvoljava vam da se kreativno izrazite u mjeri u kojoj znate da možete, ili se još uvijek profesionalno pronalazite?

Ukoliko ste se prepoznali u prethodno navedenim stavkama imate sreću što ste baš vi naišli na ovaj tekst!

Put do posla u kojem ćete uživati nikad nije bilo bliži! Kada je u pitanju dizajn enterijera, dipl. inž. arh. Svjetlana Prole prava je osoba na čija vrata trebate pokucati.

Zašto? Zbog niza uspješnih projekata na našim prostorima, ali i šire, te sposobnosti da svoje znanje uspješno prenese na druge.

Prepoznatljiva zbog svog stila koji predstavja interakciju između arhitekture, umjetnosti i mode, Svjetlana je vrlo lako zadobila simpatije mnogih i postala arhitekta čija djela govore za sebe.

Period života koji je provela u SAD-u ostavio je značajan uticaj na njen rad, pa nije iznenađujuće što u većini svojih pouhvata ide korak ispred svih.

Ono što je važno za vas – trenutno je u toku upisu u njenu školu dizajna enterijera!

Da, dobro ste čuli, u Banjaluci možete pohađati školu dizajna enterijera nakon koje dobijate certifikat i postajete osposobljeni za upuštanje u jednu potpuno novu avanturu – baljenje poslom o kojem ste oduvijek maštali!

Nastava je fokusirana na praktični rad. Polaznici će savladati korištenje programa AutoCad, imati priliku susresti se sa odlaskom na gradilište, te susresti se sa mnogim gostujućim predavačima koji se bave zanimanjima srodnim ovoj oblasti.

Predavanja će se održavati dva puta sedmično, utorkom i četvrtkom od 18.00 do 20.30h.

Kako bi poluindividualan pristup bio moguć i kako bi se svakom polazniku moglo posvetiti baš onoliko koliko je potrebno, grupe će sadržavati mali broj polaznika što podrazumiejva da je broj mjesta ograničen.

Sve informacije možete dobiti na adresu studio.prole@gmail.com, kao i broj telefona: 065/698-265.

Preuzeto sa: blink.ba