EdukacijaIzdvajamo

Poslovna akademija za preduzetnice „OsnaŽena“

Privredna komora Republike Srpske, Područna privredna komora Banja Luka i LiderLab – Centar za lični razvoj, “coaching“ i edukaciju, Banja Luka, u okviru projekta “Podrška preduzetništva žena RS (PPŽ RS)”, organizuju trodnevnu online poslovnu akademiju za preduzetnice „OsnaŽena“.

Cilj Poslovne akademije je da preduzetnice unaprijede svoje liderske vještine kao i da steknu nova znanja iz oblasti komunikacije, prezentacije, rukovođenja i strateškog upravljanja. Akademija treba da osnaži žene preduzetnice i da doprinese ostvarivanju uspjeha u budućnosti na svim poljima. Akademija je namijenjena preduzetnicama, ali i svim ženama koje žele da napreduju na ličnom i poslovnom planu.

Predavači na Poslovnoj akademiji su:

  • Docent dr Anja Bundalo, profesor francuskog i dipl. pravnik, sertifikovani „ECA Coach & NLP trainer ANLP“ TA201 – praktičar transakcione analize, „Soft skills mentor“
  • Snježana Udovičić Živković, dipl. ekonomista, sertifikovani „ECA Coach & NLP trainer ANLP“ i sertifikovani „Business Coach, ECA“, „Erikson International Team Coach“.

U okviru online edukacije, biće obrađene sljedeće teme:

  • “Motivacija zaposlenih”, utorak 18.10.2022. godine, od 12 do 15:15 časova;
  • “Komunikacija i timski rad”, utorak 25.10.2022. godine, od 12 do 15:15 časova;
  • “Efektivni sastanci i produktivnost”, ponedjeljak 31.10.2022. godine, od 12 do 15:15 časova.
    Za sve učesnice koje prođu kompletnu edukaciju, biće upriličena dodjela Lider Lab sertifikata na Sjednici Savjeta za preduzetništvo žena Privredne komore RS.

Online Poslovna akademija je besplatna za sve učesnike, a link za pristup obuci će Vam biti dostavljen na mail nakon izvršene prijave. Prijaviti se možete do 17.10.2022. godine.

Ukoliko Vam je potrebna podrška pri registraciji učešća stojimo Vam na raspolaganju. Kontakt osobe su Sonja Milinčić (051 493 138, sonjam@komorars.ba) i Nada Budiša (051 493 105, nadab@bl.komorars.ba).

Program online edukacije možete preuzeti na: Program_Poslovna-akademija_OsnaZena.pdf

Projekat „Podrška preduzetništvu žena Republike Srpske – PPŽ RS“ je podržan u okviru projekta „Napredna implementacija Akta o malom biznisu u BiH2EU“ koji implementira Eda – Agencija za razvoj preduzeća, a finansira Švedska.

Preuzeto sa: edukacije.komorars.ba