EdukacijaIzdvajamo

TikTok Akademija u Banjoj Luci

“Pojedi tu žabu!” ili, pojavi se na najpopularnijoj mreži!

“Pojedi tu žabu” je metafora za započinjanje dana najtežim zadatkom – onim za koji postoji najveća vjerovatnoća da ćete ga oduglovačiti, ali uglavnom, baš on može da ima najveći pozitivan uticaj na vaš život. TikTok je mreža koja je tokom 2020. godine zabilježila rapidan rast i stekla ogromnu popularnost, najviše među generacijom Z ali i onim starijima. Oni koji su na vrijeme shvatili važnost ove mreže, do sada su već zabilježili preko milion pregleda na svojim kratkim videima, a za one koji još uvijek razmišljaju da li su spremni da “pojedu tu žabu”, kreirali smo TikTok akademiju.

TikTok akademija upoznaće vas sa ovom platformom, njenim mogućnostima i algoritmom. Omogućiće vam da u potpunosti ovladate najpopularnijom platformom na svijetu, te kreirate autentične i prepoznatljive tiktokove koji postaju viralni. Svaki polaznik će po izlasku sa akademije imati spremnu strategiju nastupa njihovog brenda na TikTok-u koju je samo potrebno implementirati u dosadašnju promociju. TikTok akademija namijenjena je svima onima koji se bave digitalom ili razvijaju sopstveni biznis ali nisu sigurni kako da se predstave na ovoj platformi, te dopru do svoje ciljne grupe.

Akademija će se održati 21. i 22.10. u Banjoj Luci, a kroz cijelu obuku vodiće vas Aleksa Todorović, Digital Marketing Specialist i Tiktoker. Prijave i informacije na danijel.petrovic@represent.co.ba ili kontakt telefon +38765003876. Broj mjesta je ograničen.

Šta dobijate nakon TikTok akademije?

  • Znanje o tehničkim aspektima TikTok-a kao aplikacije
  • Svijest o važnosti promocije brenda na TikTok-u
  • Poznavanje načina rada TikTok algoritma koji će vaš video odvesti na “For you” stranicu
  • Realno iskustvo kako da kreirate originalnan video, ispričate svoju priču i izgradite publiku
  • Upoznavanje sa alatima za kreiranje tiktokova – snimanje i montaža videa
  • Sertifikat o uspješno završenoj akademiji